Уравнение за влюбване

14,90 лв.

Самотната майка Джес Дейвис е абсолютен магьосник, когато стане въпрос за данни и статистика, но няма количество цифри, които да я убедят да навлезе за пореден път в света на срещите. Отгледана от дядо си и баба си, Джес е била изоставяна твърде често, за да се довери на някого отново. В края на краищата, собственият ѝ баща никога не е бил фактор в живота ѝ, майка ѝ я оставя, когато е едва на 6 години, а бившият ѝ е решил, че „не става за баща“ още преди дъщеричката им да се роди.

Тогава обаче Джес чува за „ДженетикАли“ – агенция за запознанства, която базира съвместяването на двойките на ДНК технология. Да откриеш сродната си душа чрез ДНК, осланяйки се на безпристрастните числа? Това вече Джес може да разбере. Или поне така си мисли, докато тестът ѝ не показва нечуваните 98% съвместимост с основателя на „ДженетикАли“ - д-р Ривър Пеня. А това е число, което Джес не може да проумее, защото вече познава д-р Пеня добре. Този надменен, крайно упорит мъж няма как да е нейната сродна душа. Но от „ДженетикАли“ имат предложение, на което Джес не може да устои въпреки неприязънта си към Ривър – да го опознае и ще ѝ платят. И докато двамата са принудени да се влачат от събитие на събитие, младата жена започва да осъзнава, че може би има нещо повече зад учения – и науката отколкото е вярвала някога.

 

Автор
 Кристина Лорен
 Тип
 Съвременна романтика
 Възраст
 18+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 20
 Страници
 384 черно-бели
 ISBN/Баркод
9789542726951
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов

За автора:

Кристина Лорeн е псевдоним, под който пишат дългогодишните приятелки Кристина Хобс и Лорeн Билингс . Първата им творба е публикувана през 2009 г. и оттогава те имат зад гърба си няколко бестселъра на New York Times и USA Today Книгите им са преведени на повече от 30 езика, като тандемът е познат и на българските читатели с хитовата поредица „Красив негодник“. Ще ги откриете онлайн на ChristinaLaurenBooks.com.

* * * 

„Уравнение за влюбване“ (The Soulmate Equation) за е самостоятелен роман и съчетава най-доброто от творчеството на звездния тандем – запленяващ романтичен сюжет, блестящ хумор и очарователни герои.

Романът е номиниран за „Най добра романтична книга“ на 2021 г. според читателския вот на Goodreads Choice Award.

* * * 

„Секси, остроумен роман, изпълнен с наука и изненадваща романтика.“

Kirkus

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Buba (@buba_blog)

Лили 26/07/2022

Много вълнуваща история за влиянието на ДНК-то при определяне съвместимостта в любовните отношения. Самотна майка, отгледана от баба си и дядо си, и един вълнуващ непознат, ученът, измислил този ДНК анализ. Поредната очарователна история от дуета Кристина Лорен. Определено препоръчвам да се прочете

Добавяне на коментар: