2: Сърце от огън и печал

19,90 лв.

Не мога да изкарам от главата си този иновативен, вълнуващ прочит на историята за Красавицата и Звяра.

– Сара Холанд, бестселър автор на „Евърлес“

* * *

Най-накрая проклятието, тегнещо над принц Рен от Ембърфол, е развалено. Но кралството се изправя срещу още по-големи заплахи.

Слухове витаят, че Рен може би не е истинският наследник на трона. Харпър е на негова страна, но гвардейският му командир е изчезнал, а Карис Луран за пореден път заплашва да превземе Ембърфол. Този път дъщеря ѝ Лия Мара вижда недостатъци в плана, но дали ще успее да убеди Грей да застане срещу своя приятел, дори ако е за доброто на Ембърфол?

 Автор
Бриджит Кемерер
 Поредица
 Проклятие за мрак и самота
 Жанр
 Фентъзи
 Възраст
 13+
 Корица
 Мека
 Формат
 14 x 21
 Страници
 448 черно-бели
 ISBN/Баркод
9789542723653
Петя Хр. Иванова 29/01/2021

Бих искала да питам, дали ще издавате последната книга от трилогията.

Егмонт България 01/02/2021

Здравейте, A Vow So Bold and Deadly не е част от издателския ни план за 2021 година. Поздрави, екипът на издателство ЕГМОНТ.

Калина Иванова Тодорова 10/08/2021

Здравейте. Мога ли да попитам дали имате планове да издате третата книга като цяло ? Или смятате да оставите трилогията незавършена? Благодаря ви предварително.

Егмонт България 12/08/2021

Здравейте, Калина! Засега не сме планирали издаването на третата книга, но издателският ни отдел има предвид интереса към нея. При новости, ще споделим в социалните си мрежи, където можете да ни следите и за повече информация, свързана с предстоящите ни заглавия. Поздрави и усмихнат ден, екипът на издателство ЕГМОНТ

Камелия Стоянова 07/10/2021

Здравейте! Кога можем да очакваме 3тата книга? Моля ви, не оставяйте трилогията незавършена - знам, че всичко е бизнес, но е нечестно спрямо онези, които сме си взели първите две.

Егмонт България 15/10/2021

Здравейте, Камелия, благодарим за интереса, като издателският ни отдел е информиран за запитването ви. При включване на романа в издателския план, ще публикуваме информация на сайта на издателството и в социалните мрежи. Към момента не разполагаме с такова потвърждение. Хубав ден пожелаваме, екипът на издателство ЕГМОНТ

Добавяне на коментар: