2: Повелителката на дима

14,90 лв.
Не е налично

Продължение на бестселъра на New York Times „Принцеса на пепелта”.

***

БЕЛЕЗИТЕ ИЗЧЕЗВАТ И ПЕПЕЛТА СЕ ОТМИВА, НО ИСТИНСКАТА КРАЛИЦА НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯ.

Теодосия не носи вече короната от пепел. Тя е възстановила рождената си титла и е пленила принц Сьорен. Но народът ѝ е все така под тиранията на императора. Сега тя е на хиляди километри от Астрея и от трона си.

За да освободи страната си, ще има нужда от армия. Само че за намирането ѝ, тя трябва да се довери на леля си – ужасяващия и коварен пират Драгонсбейн. А според нея, армия може да се осигури само и единствено чрез изгоден брак. Нещо, което нито една астрейска кралица не е правила досега.

Тео знае, че свободата си има цена, но въпреки това е решена да намери начин да спаси своето кралство, без да погуби себе си.

***

„Находчив, феминистки поглед върху класическата история на сломената героиня, изпълнена с дворцови интриги, любов и лъжи. Успех в опитите ви да пуснете тази книга.” – Вирджиния Бокър, автор на поредицата Witch Hunter

„Тъмно и омагьосващо епично четиво..." – Сара Холанд, бестселър автор на New York Times и автор на поредицата „Евърлес”

 Автор
 Лаура Себастиън
 Тип
 Фентъзи романи
 Поредица
 Принцеса на пепелта
 Възраст
 13+
 Корица
 Мека
 Формат
 14 x 21
 Страници
 480 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542722670

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:

Лаура Себастиън е родена и е израснала в Южна Флорида. Винаги е обичала да разказва истории, с които често е докарвала неприятности на по-малкия си брат. След като се дипломира от Savannah College of Art and Design, се мести в Ню Йорк с желание и план да остане за няколко години. А след това да се премести в градче, подходящо за момиче от малкия град, което обича слънцето. Пет години по-късно Лаура все още е в Ню Йорк и обича всяка минута от живота си в големия град. Когато не пише, авторката обича да чете, сладкарства, пазарува, въпреки че няма място в гардероба, или да принуждава мързеливото си куче Невил да отиде на разходка. Дебютът ѝ „Принцеса на пепелта” е началото на поредица от тийн фентъзи трилогия.

spacer