4: Битката за Лабиринта (романът в комикс) + подарък

14,90 лв.

Един нов (подземен) свят ги очаква!

Пърси Джаксън не очаква представянето му в поредното ново училище да е кой зае колко забавно. Но изненадващата му среща с нов познат, последвана от сблъсък с мажоретки демони, и поредният опит да бъде ликвидиран превръщат ситуацията от лоша в… чудовищна. Времето за подготовка за войната срещу господаря на титаните изтича. Нещо повече – Лагерът на нечистокръвните е подложен на постоянни атаки от страна на армиите на Кронос. За да ги спрат, Пърси и приятелите му трябва да поемат на мисия из дълбините на легендарния Лабиринт.

Създателят на любимата на милиони читатели поредица Рик Риърдън обединява сили с едни от най-големите имена от света на комикса, за да разкаже историята на едно момче, което е напът да разкрие предателство, по-велико от самите богове.

• Специално предложение: Поръчаните от уебсайта на ЕГМОНТ екземпляри от романа в комикс БИТКАТА ЗА ЛАБИРИНТА ще бъдат придружени от ПОДАРЪК – СУПЕР-ПЛАКАТ.

Предложението е в сила единствено за уебсайта www.egmontbulgaria.com и до изчерпване на промоционалните количества от подаръка •

 Автор
 Рик Риърдън
 Жанр
 Графични романи/комикси
 Поредица
 Пърси Джаксън и боговете на Олимп
 Възраст
 10+
 Корица
 Мека
 Формат
 17 x 23
 Страници
 128 цветни
 ISBN/Баркод
9789542728726

За автора: 

Рик Риърдън, създателят на любимата на милиони читатели поредица, обединява сили с едни от най-големите имена в света на комикса, за да разкаже историята на момче на път да разкрие предателство, по-велико и от самите богове.

Петте романа от „Пърси Джаксън и боговете на Олимп“ са сред най-популярните и обичани съвременни четива на деца, подрастващи, родители и педагози, както абсолютни бестселъри у нас и по света.

* * * 

comixbg.blogspot.com

„Четвъртата част от приключенията на Пърси и компания идва с нов екип художници - Орфиъс Колар и Антоан Доде, и това всъщност е чудесна новина. Двамата са страхотен тандем и не случайно стават постоянните илюстратори на комикс адаптациите по романите на Рик Риърдън. Чудесното кадриране и динамика на Орфиъс Колар са красиво допълнени от цветовете на Доде. Гамата този път е доста по-ярка и пасва идеално на историята и героите на Риърдън. Адаптацията на Робърт Вендити е на познатото от предните части ниво - въпреки спестените епизоди историята е консистентна и увлекателна.“

прочетете цялото ревю

* * * 

КНИЖНИ КРИЛЕ

Сценаристът Робърт Вендити, художникът Орфиъс Колар и колористът Антоан Доде превръщат четвъртия роман от поредицата ПЪРСИ ДЖАКСЪН И БОГОВЕТЕ НА ОЛИМП в зрелищна графична история. Опасностите са на всяка крачка, а на Пърси и компания сигурно им се иска митовете на Древна Гърция да си бяха останали именно там – в древността!... И все пак, най-голямата сила на БИТКАТА ЗА ЛАБИРИНТА е сърцевината – харизматичните герои на Рик Риърдън и техните живи, динамични взаимоотношения. В ръцете на Робърт Вендити, Орфиъс Колар и Антоан Доде е попаднал страхотен материал, с който те да работят и не е чудно, че и този път читателите получават чудесно приключение, изпълнено със смелост, сарказъм и сърце.

прочетете цялото ревю

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: