3: Проклятието на титана (романът в комикс) + подарък

14,90 лв.

Ново пророчество, нова опасна мисия.

Пърси Джаксън получава странна молба за помощ от приятеля си Гроувър и веднага се приготвя за битка. Всичко, което му трябва, са Анабет и Талия, верният му меч Въртоп и… мама да го хвърли донякъде. Господарят на титаните обаче е заложил опасен капан и младите полубогове попадат точно в него. За да се измъкнат невредими, Пърси ще трябва да се изправи пред най-голямото си предизвикателство до този момент – злокобното пророчество на Проклятието на титана.

Създателят на любимата на милиони читатели поредица Рик Риърдън обединява сили с едни от най-големите имена от света на комикса, за да разкаже историята на едно момче, което е напът да разкрие предателство по-велико от самите богове.

• Специално предложение: Поръчаните от уебсайта на ЕГМОНТ екземпляри от романа в комикс ПРОКЛЯТИЕТО НА ТИТАНА ще бъдат придружени от ПОДАРЪК – СУПЕР-ПЛАКАТ.

Предложението е в сила единствено за уебсайта www.egmontbulgaria.com и до изчерпване на промоционалните количества от подаръка •

 Автор
 Рик Риърдън
 Жанр
 Графични романи/комикси
 Поредица
 Пърси Джаксън и боговете на Олимп
 Възраст
 10+
 Корица
 Мека
 Формат
 17 x 23
 Страници
 128 цветни
 ISBN/Баркод
9789542728672

comixbg.blogspot.com

Адаптацията на Робърт Вендити и този път успява да пренесе енергията на оригиналната история въпреки по-малкият обем и ако читателите не са запознати с романа на Рик Риърдън надали ще забележат, че нещо липсва.

Рисунките на Атила Футаки са на познатото високо ниво и успяват да уловят атмосферата на историята. Отново може да отбележим страхотната работа с кадровката на комикса. В този брой оцветяването в поверено на Грег Гуилхамънд, който е работил с Футаки преди това в поредицата "Severed" на Image Comics, и се справил чудесно и тук - подбора на цветовете спрямо рисунките на Футаки е идеален и помага за уплътняването им и за цялостното възприятие и наслада от историята.

Краят на историята този път е отворен и с нетърпение очаквам и следващият епизод от приключенията на Пърси и компания.“

прочетете цялото ревю

* * * 

КНИЖНИ КРИЛЕ

ПРОКЛЯТИЕТО НА ТИТАНА, романът в комикс е поредната майсторска колаборация, претворяваща прозата в панели и помагаща ни да преживеем отново приключенията на Пърси Джаксън в нов формат и с грабваща, динамична визия… Балансът между текст и рисунки е доста добър. Темпото и режисурата на панелите са на ниво, както винаги. Стилът успешно улавя атмосферата на прозата на Рик Риърдън. Футаки сякаш се чувства все по-комфортно с героите на Чичо Рик. А живите скелети са винаги добре дошла радост за окото! ПРОКЛЯТИЕТО НА ТИТАНА, романът в комикс е страхотно продължение на поредицата и ще достави удоволствие както на верните почитатели на Пърси Джаксън и неговия създател, така и на всички, които си падат по графични романи.“

прочетете цялото ревю

Стела 30/07/2022

Благодаря ви, че издавате графичните романи, страхотни са! *Чудех се дали бихте обмислили да издадете графичните романи W.I.T.C.H. Преди години издавахте списанието и ми е едно от любимите, вярвам че и на много други, затова би било страхотно ако издадете графичните романи.

Егмонт България 03/08/2022

Здравейте, Стела, Благодарим ви за милите думи. Към момента не можем да споделим информация, но ще предадем интереса ви на издателския ни отдел и при новости ще се завърнем. С пожелание за хубав ден, екипът на ЕГМОНТ

Добавяне на коментар: