2: Морето на чудовищата (романът в комикс) + подарък

14,90 лв.

Героите се завръщат.

Последната учебна година на Пърси е преминала учудващо спокойно. Нито едно чудовище не си е показало носа в новата гимназия, която посещава. Но когато нищо и никаква игра на народна топка се превръща в меле с грозни човекоподобни гиганти, нещата стават… хм, грозни. А Анабет носи още по-лоша новина – вълшебната преграда, която защитава Лагера, е отровена и единственото убежище за децата на боговете е под заплаха от унищожение.

Създателят на любимата на милиони читатели поредица Рик Риърдън обединява сили с едни от най-големите имена от света на комикса, за да разкаже историята на едно момче, което е напът да разкрие предателство, по-велико от самите богове.

• Специално предложение: Поръчаните от уебсайта на ЕГМОНТ екземпляри от романа в комикс МОРЕТО НА ЧУДОВИЩАТА ще бъдат придружени от ПОДАРЪК – СУПЕР-ПЛАКАТ.

Предложението е в сила единствено за уебсайта www.egmontbulgaria.com и до изчерпване на промоционалните количества от подаръка •

 Автор
 Рик Риърдън
 Жанр
 Графични романи/комикси
 Поредица
 Пърси Джаксън и боговете на Олимп
 Възраст
 10+
 Корица
 Мека
 Формат
 17 x 23
 Страници
 128 цветни
 ISBN/Баркод
9789542728412

comixbg.blogspot.com

Приятна изненада е присъствието на нов оцветител в този брой – унгарецът Тамаш Гаспар поема щафетата от Хосе Виларубия. Макар това да му е първата по-мащабна задача в кариерата и да трябва да продължи работата след утвърден професионалист, Гаспар се е справил отлично и успява да придаде необходимата плътност на рисунките на Футаки и допринася за пълното потапяне в атмосферата на историята.

Друго важно, което искам да отбележа и което забелязвам във всички комикси, издадени от „Егмонт“ напоследък, е това, че звуковите ефекти са преведени и адаптирани на български. Лично за мен винаги е било дразнещо, когато са оставени на оригиналния език и леко развалят удоволствието от цялостното възприемане на комикса.“

прочетете цялото ревю

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: