1: Мрачните красавци

14,90 лв.
Не е налично

Открадни заклинанието.
Съхрани магията.
Изпревари времето.

Анук мечтае да бъде като Хубавите – да носи дрехи по последна мода, да кара бързи коли и да притежава свободата да се влюби. Но тя не би могла да постигне нищо от това. Защото Анук не е човек. Тя е зверче – животинка, превърната чрез магия в човешко момиче, завинаги пленена между стените на парижкия си затвор и служеща на своята повелителка Мада Витора.

Всичко се променя, когато Анук открива вещицата в локва от кръв – и е обвинена в нейното убийство. Сега Анук и останалите зверчета трябва да открият истинския убиец, преди преобразяващото заклинание да изчезне. Ако се провалят, те ще изгубят единствения живот, който някога са познавали... но ако успеят, ще се сдобият с по-голяма сила, отколкото някой изобщо е мечтал да притежава.

Потопете се в свят, в който тайните са погребани надълбоко, приятелите се превръщат във врагове и всичко – дори човечността – се заплаща скъпо.

***

„Тъмна, приказна сага… която ще привлече вниманието на феновете на Лий Бардуго, Холи Блек и др.“ – Entertainment Weekly

„Магическа книга, в която да се изгубиш." – Стефани Гарбър, автор на „Каравал"

„Възхитителна приказка, която разглежда обществените норми на фона на тъмната страна на приказките." – Publishers Weekly

 Автор
 Меган Шепърд
 Тип
 Фентъзи романи
 Поредица
 Мрачните красавци
 Възраст
 13+
 Корица
 Мека
 Формат
 14 x 21
 Страници
 400
 ISBN/Баркод
 9789542722533
Ilina L. Terzova 07/02/2019

Много увлекателна книга , държаща те в напрежение до края . Чакам с нетърпение следващата книга от поредицата .

Добавяне на коментар:

Меган Шепърд е бестселър автор на New York Times. Израства във фамилната книжарница в Блу Ридж в САЩ. Автор е на няколко успешни поредици за тийнейджъри. Живее във фермата си в Ашвил, Калифорния със съпруга и детето си, както и с кучето, двете си котки, и много пилета.