3: Кралска нощ

16,90 лв.
Не е налично

Грета никога не е искала да бъде принцеса. А сега всички камери са насочени към нея и всяка нейна стъпка със или без Едуард се следи отблизо. Тя бързо осъзнава, че бляскавият живот на кралските особи е напът да промени всичко – както връзката ѝ с Едуард, така и самата нея. В разгара на всички скандали и интриги Грета може да намери убежище само при конете. И докато Едуард е тласкан все повече и повече към това да влезе в ролята си на принц, Грета сама прави своя избор. Ще се откаже ли от собствените си мечти заради любовта?

Трилогията КРАЛСКИ КОНЕ е перфектен избор за младите почитатели на романтичния жанр.

 Автор

Яна Хох
 Жанр
 Съвременна художествена литература
 Поредица
 Кралски коне
 Възраст
 13+
 Корица
 Мека
 Формат
 14 x 21
 Страници
 336 черно-бели
 ISBN/Баркод
9789542728870

За автора: 

Яна Хох e родена близо до Хановер през 1992 г., като и до днес живее в града. От малка мечтае да пише и един ден работата ѝ да е свързана с коне. След като изучава интериорен дизайн и няколко години работи в тази сфера, решава да послуша сърцето си и да направи крачка в неизвестното. Днес идеалният за нея ден започва с изгрева на слънцето, на дивана, с лаптопа в скута, за да завърши на гърба на понито ѝ Джейми.

* * * 

1: „Кралско сърце“ (Kronnenherz) е дебютният роман на Яна Хох, който излиза в началото на 2020 г. и директно влиза в бестселър класацията на немското списание Spiegel. Отзивите на читателите са страхотни, като историята продава над 10 000 копия само за първите три месеца.

2: „Кралска мечта“ (Kronnentraum) е продължението на историята, а финалът идва с 3: „Кралска нощ“ (Kronnennacht). Поредицата е подходяща за почитателите на романтични сюжети с герои от кралско потекло и особено за младите любители на ездата, конете и конния спорт. 

 

Фото: © TANJA SATURNO & JANA HOCH

Габриела Борислава Атанасова 04/01/2023

И трите книги са прекрасни, заслужават на 100% !!!

Добавяне на коментар: