2: Кралска мечта

16,90 лв.
Не е налично

Папараци, фотообективи, скандали – животът на Грета се преобръща в един-единствен ден. И само един човек е виновен за това. Едуард. Или по-скоро принц Тристан. Грета все още се чувства предадена заради лъжите му. Защо просто не можа да сподели кой е? Но когато Едуард ѝ предлага подслон от медийния шум в Кавърли Грийн, младото момиче не може да каже „не“. Особено когато сърцето ѝ бие учестено щом го види да се занимава с конете. Или когато той я гледа по онзи определен начин... Но готова ли е Грета да стане част от неговия свят?

 

 Автор
Яна Хох
 Жанр
 Съвременна художествена литература
 Поредица
 Кралски коне
 Възраст
 13+
 Корица
 Мека
 Формат
 14 x 21
 Страници
 336 черно-бели
 ISBN/Баркод
9789542728535

За автора: 

Яна Хох e родена близо до Хановер през 1992 г., като и до днес живее в града. От малка мечтае да пише и един ден работата ѝ да е свързана с коне. След като изучава интериорен дизайн и няколко години работи в тази сфера, решава да послуша сърцето си и да направи крачка в неизвестното. Днес идеалният за нея ден започва с изгрева на слънцето, на дивана, с лаптопа в скута, за да завърши на гърба на понито ѝ Джейми.

* * * 

1: „Кралско сърце“ (Kronnenherz) е дебютният роман на Яна Хох, който излиза в началото на 2020 г. и директно влиза в бестселър класацията на немското списание Spiegel. Отзивите на читателите са страхотни, като историята продава над 10 000 копия само за първите три месеца.

2: „Кралска мечта“ (Kronnentraum) е продължението на историята, а финалът идва с 3: „Кралска нощ“ (Kronnennacht), който ще излезе у нас през септември 2022 г. Поредицата е подходяща за почитателите на романтични сюжети с герои от кралско потекло и особено за младите любители на ездата, конете и конния спорт. 

 

Фото: © TANJA SATURNO & JANA HOCH

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: