1: Червената пирамида

19,90 лв.

Как би се чувствал, ако майка ти е починала при странни обстоятелства, ако баща ти изчезва по време на мистериозен инцидент в сърцето на Британския музей, ако английската полиция третира теб и родителите ти като терористи, а ти си само на четиринайсет?

Какво би направил, ако в живота ти изведнъж се появи някой, който сякаш има свръхестествени способности, и той ти разкрие неподозирани тайни за произхода на твоето семейство? Това са само част от проблемите, които връхлитат Сейди и Картър по време на зимните празници. Докато целият свят бърза да навакса с подаръците, двете хлапета имат много по-важна задача – да оцелеят.

Новото издание със съвременна корица съдържа текст, идентичен на този в първото издание от 2011 година.

 Автор
 Рик Риърдън
 Тип
 Фентъзи романи
 Поредица
 Хрониките на Кейн
 Възраст
 13+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 20
 Страници
 560 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542705864

КНИЖНИ КРИЛЕ

„Макар и на пръв поглед концепцията да звучи като спиноф по инерция, яхнал вълната на успеха на „Пърси Джаксън и боговете на Олимп“, Картър Кейн отказва да живее в тяхната сянка и бързо се превръща в пълноправен (и пълнокръвен) герой, готов да изненада и завладее читателите. Да, паралелите с предните книги на Рик Риърдън са неизбежни, но още от самото начало „Червената пирамида“ ни дава да разберем, че ни очаква четиво с по-различна атмосфера и своя собствена индивидуалност… Високи залози и зрелищни сцени от начало докрай гарантират, че няма да скучаете с Картър Кейн и компания. „Червената пирамида“ е обещаващо начало на поредицата, съчетала актуални съвременни теми и почит към хилядолетната култура на Древен Египет.“

прочетете цялото ревю

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: