Хана Монтана 27

4,99 лв.
Не е налично

Майли Стюарт е избрала пътя, по който ще поеме в живота. Този брой разказва за мъдрите решения. Бъди с Майли и Лили, докато решават какви са мечтите им и опитват различни възможности да ги осъществят. Вземи приятелките си и излезте да се насладите на природата. Това е не само забавно, но и здравословно. Ти си фен на "Хана Монтана" от години. Провери колко си спомняш за телевизионния сериал с тест върху... Хана! В последния брой на списание "Хана Монтана" ще научиш как да си направиш споменник и да запазиш най-важното, което знаеш за Хана. Майли вече порасна и почувства, че е дошло време да се сбогува с теб. Надява се обаче да продължиш да я гледаш във филмите й на големия екран и да не спираш да слушаш песните й! И понеже след всеки край има ново начало, очаквай първия брой на Shake It Up - списанието за новите звезди на "Дисни", Бела Торн и Зендая Колман! Благодарим ти за това, че и ти беше звезда!

Септември 2011
Списание ХАНА МОНТАНА
Месечна периодичност
Обем на броя:
32 страници
+ подарък
Формат: 21 х 28 см

 
Майли Стюарт е избрала пътя, по който ще поеме в живота. Този брой разказва за мъдрите решения. Бъди с Майли и Лили, докато решават какви са мечтите им и опитват различни възможности да ги осъществят. Вземи приятелките си и излезте да се насладите на природата. Това е не само забавно, но и здравословно. Ти си фен на „Хана Монтана“ от години. Провери колко си спомняш за телевизионния сериал с тест върху... Хана! 

В последния брой на списание „Хана Монтана“ ще научиш как да си направиш  споменник и да запазиш най-важното, което знаеш за Хана. Майли вече порасна и почувства, че е дошло време да се сбогува с теб. Надява се обаче да продължиш да я гледаш във филмите й на големия екран и да не спираш да слушаш песните й! И понеже след всеки край има ново начало, очаквай първия брой на Shake It Up – списанието за новите звезди на „Дисни“, Бела Торн и Зендая Колман! Благодарим ти за това, че и ти беше звезда!


В този брой ще откриеш:

Два подаръка изненада!

В кадър: Важните решения
Майли и Лили завършват гимназия и взимат важни житейски решения. Мислиш ли, че са направили добър избор?

Тест: Какви решения взимаш?

Мода: Забавления на чист въздух
Разходките сред природата заедно с най-добрите ти приятелки са не само забавни, но и полезни за теб!

Спорт: Дейности навън
Припичането на слънце е страхотно, но още по-забавно е, когато ти и приятелките ти се движите. Дейностите като колоездене, бягане, скачане или катерене тренират сърцето и мускулите и те правят здрава и силна. И са забавни!

Майли Сайръс: Прощални думи
Звездата се сбогува с „Хана Монтана“ и с почитателите си

Игри: Главоблъсканица

Зелено: Стани зелена
Зеленото е най-широко разпространеният цвят в света на природата. Фактът, че сме свикнали да го виждаме навсякъде, обяснява защо е на второ място след синьото като любим цвят.

Тест: Силата на цветята
Отговори на въпросите и открий кое цвете най-добре подхожда на личността ти!

Тест: Дребните препятствия на Хана
Гледала ли си всички епизоди на „Хана Монтана“? Направи този тест за сериала и открий какво си спомняш!

Игри: Разбий кода
Умееш ли да учиш тайни езици? Провери способностите си да разшифроваш кодове и си измисли своя азбука с тази забавна игра!

Час по приятелство: Съвети и формули за процъфтяващо приятелство!

Изрежи: Страхотен споменник
Използвай тази красива украса с Хана Монтана и добави колорит и жизненост на споменника си!

Плакати

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer