Хипотеза за любов (Е-книга)

14,99 лв.
Не е налично

Като докторант трета година, Олив Смит не вярва особено в дълготрайните романтични взаимоотношения – но най-добрата ѝ приятелка вярва и точно това я въвлича в настоящата ситуация. За да убеди Ан, че не само има връзка, но и е напът към щастливото си, безоблачно бъдеще, ще са ѝ необходими повече от джедайски умения. Учените вярват само на доказателства, нали? И, като всеки уважаващ себе си биолог, Олив се паникьосва и целува първия срещнат мъж.

А този мъж не е кой да е, а добре известният Адам Карлсън – изгряваща звезда в научните среди и, ами, задник. Затова Олив е повече от изненадана, когато властващият тиранин на Станфорд не само не се отдръпва, но и се съгласява да се престори за нейно фалшиво гадже. Но когато нещата се объркват главоломно и кариерата на Олив е застрашена да изгори като с бунзенова горелка, Адам отново я изненадва с безрезервната си подкрепа и плочките си на корема.

А Олив разбира, че единственото по-сложно нещо от това да изследва хипотеза за любов е да погледне собственото си сърце под микроскоп.

Автор
 Али Хейзълууд
 Тип
 Съвременна романтика
 Възраст
 18+
 Формат
 EPUB3
 Страници
 416 черно-бели
 ISBN/Баркод
9789542727385
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов

За автора: 

Али Хейзълууд е родена в Италия, но е живяла в Германия и Япония, преди да се премести в САЩ, за да завърши докторантура по невронаука. Професор, автор на многобройни научни статии. В свободното си време обича да тича, да яде торта и да гледа научнофантастични филми с половинката си. Повече за нея ще откриете на www.alihazelwood.com.

* * * 

„Хипотеза за любов“ се превърна в сензация в социалната мрежа TikTok към края на 2021 г., когато е световната премиера на романа. Али Хейзълууд ни среща със запомнящи се, духовити герои, потапяйки читателя в блестяща романтична проза. Обаятелен и забавен роман, който ще ви накара постоянно да се усмихвате, докато четете.

„Хипотеза за любов“ е носител на наградата Swoon в категория „Съвременна романтика“ (2021), както на номинация в категорията за най-добри романтични книги на Goodreads Choice Awards (2021). Бестселър на The New York Times (15 седмици), романът е и част от класацията UK Top Ten (към 04/03/22). 

* * * 

„Еднорог в съвременната романтика.“— Кристина Лорен

„Интелигентен, остроумен диалог и разнообразен състав от симпатични второстепенни герои… Реалистичен, забавен роман, който читателите няма да могат да оставят настрана.“ — Library Journal

„Този интелигентен, секси съвременен роман ще зарадва широк кръг от любителите на романтиката.” — Publishers Weekly

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Egmont Bulgaria (@egmontbulgaria)

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: