Експеримент „съквартиранти“ по американски (Е-книга)

17,99 лв.
Не е налично

Понякога любовта има нужда от малко вдъхновение.

Роузи Греъм има проблем. Всъщност няколко. Първо, напуска добре платената си работа, за да може да се съсредоточи върху тайната си кариера на автор на романтични романи, но изпада в творческа криза. След това таванът на апартамента ѝ едва не пада върху главата ѝ. А за капак на всичко, се нанася в празния апартамент на най-добрата си приятелка, без да подозира, че Лина вече е дала ключ от жилището на братовчед си Лукас. Същият онзи братовчед, който Роузи дебне в Инстаграм. За нейна изненада, Лукас ѝ предлага да живеят заедно, докато ремонтират квартирата ѝ.

Лукас е решен да играе ролята на испански рицар в бляскави доспехи. Само дето неговите са хавлия, завързана на кръста, обезкуражаваща усмивка, неустоим акцент и божествени готварски умения. А когато разбира за творческото затруднение на Роузи, той ѝ предлага скандална сделка, с помощта на която да върне литературното ѝ вдъхновение. Роузи няма какво да губи. Глупавото ѝ онлайн увлечение е абсолютно под контрол. Престоят на Лукас в Ню Йорк обаче изтича, а Роузи изобщо не е убедена, че шест седмици ще са достатъчни да се пребори както с крайния срок за ръкописа, така и със себе си.

„Неустоима забава от началото до края!“ – Кристина Лорен

Автор
 Елена Армас
 Тип
 Съвременна романтика
 Възраст
 18+
 Формат
 EPUB3
 Страници
 384 черно-бели
 ISBN/Баркод
9789542728924
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов

За автора:

Елена Армас определя себе си като безнадежден романтик и горд колекционер на книги. С диплома на инженер-химик и „в ролята на Моника“ за приятелите си, написването на дебютния роман „Испанска любовна измама“ определя като най-вълнуващия, макар и ужасяващ проект, който някога е предприемала.

* * * 

„Испанска любовна измама“ се превърна в една от най-популярните книги в социалната мрежа TikTok през изминалата година. Красива приказка, поднесена с остроумие, роман за това, че понякога най-хубавите неща в живота се случват по възможно най-малко очаквания начин. Елена Армас е носител на наградата Goodreads Choice Award за най-добър дебютен роман, както на номинация в категорията за най-добри романтични книги на 2021 г.

„Експеримент „съквартиранти“ по американски“ е новият роман на Елена Армас, който излиза на български език едновременно със световната си поява.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Egmont Bulgaria (@egmontbulgaria)

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: