DYou 2/2011

3,99 лв.
Не е налично

Когато Джони те гледа от корицата, и DYou мълчи. Шегичка! DYou никога не спира да разказва. От непознатите води с любимия ти пират, от хотелската стая на Кеша, от тийнейджърското "Кестеново авеню" на Берлин, от имено на минижупа и дори на... досадните косъмчета! А като стана въпрос за косъмчета, в този брой ще разбереш и какво да правиш, когато прическата ти се прецака. Или как да се преобразиш според модните повели на сезона. Сред кукичките на броя са и уроците по фотогеничност, след които ще се харесваш на всичките си снимки! А ако предпочиташ да омагьосаш любимото си момче, стани веща в занаята и научи магията на цветната спирала. Dyou ти намига с любов и... цвят!

14 май 2011
Списание DYou
Месечна периодичност
Обем на броя:
64 страници
+ 2 плаката
Формат: 16 х 21 см

Когато Джони те гледа от корицата, и DYou мълчи. Шегичка! DYou никога не спира да разказва. От непознатите води с любимия ти пират, от хотелската стая на Кеша, от тийнейджърското „Кестеново авеню“ на Берлин, от имено на минижупа и дори на... досадните косъмчета! А като стана въпрос за косъмчета, в този брой ще разбереш и какво да правиш, когато прическата ти се прецака. Или как да се преобразиш според модните повели на сезона. Сред кукичките на броя са и уроците по фотогеничност, след които ще се харесваш на всичките си снимки! А ако предпочиташ да омагьосаш любимото си момче, стани веща в занаята и научи магията на цветната спирала. Dyou ти намига с любов и... цвят!

Разгледай съдържанието и избрани страници от броя (използвай стрелките в долната част на слайда):

niksan baby 03/06/2011

Здравейте!Аз съм голяма почитателка на списанието! За 1-ви път си взимам толково добро списание.Благодаря ви,че сте го направили.Вие сте изклучителни.Нямам търпение за следващия брой.Моля продчлжавайте все така.

Добавяне на коментар: