4: Двор от скреж и звездна светлина

19,90 лв.

„Двор от скреж и звездна светлина“ е съпътстваща новела към бестселър поредицата „Двор от рози и бодли“ на Сара Дж. Маас. Действието се развива няколко месеца след събитията в „Двор от крила и разруха“ и играе ролята на връзка между първата трилогия и следващите романи от поредицата. Романът е разказан от гледните точки на Фейра, Рис и други ключови за поредицата герои.

 ***

Надеждата сгрява и най-студената нощ.

Фейра, Рис и техните най-доверени приятели са погълнати от възстановяването на Двора на Нощта и променения свят отвъд. Зимното слънцестоене наближава, а с него идва ред и на заслужена почивка.

Само че и празничната атмосфера не може да удържи надигащите се сенки от миналото. Докато организира първото си Зимно слънцестоене като Велика господарка, Фейра открива, че най-скъпите й хора имат повече рани, отколкото е очаквала – белези, които ще окажат въздействие върху бъдещето на техния Двор.

***

„Великолепно написана история – толкова чувствена и романтична, колкото и жестока. Невъзможно е да не попаднете в примката на Фейра, докато огромните ѝ воля и сърце я повеждат на пътешествие през ослепителни земи до ужасяващо мрачен Двор, изтъкан от кошмари. Абсолютно омагьосваща.“ – Александра Бракен

 

 Автор
 Сара Дж. Маас
 Тип
 Фентъзи романи
 Поредица
 Двор от рози и бодли
 Възраст
 16+
 Корица
 Твърда
 Формат
 14 x 21
 Страници
 288 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542722069
Склад: В наличност
Виктория Георгиева Михайлова 19/07/2018

Тази книга като всички други от авторката прочетох със удоволствие. Ще чакам с нетърпение следващата книга на Сара Дж. Маас. Кога може да очакваме следващата книга, която ще публикувате?

Егмонт 25/07/2018

Здравей, Виктория! Радваме се, че книгите на Сара Маас са ти харесали! За следващата книга все още не може да кажем конкретна дата. Очаквай информация съвсем скоро. Следи сайта и социалните ни мрежи. Поздрави!

Виолета Пламенова Пламенова 27/07/2018

Здравейте! Следя поредицата с интерес и много се радвам, че бързо издадохте и 4-тата книга, браво на Вас! Знам че може би е още рано за този въпрос, но все пак, кога се очаква книгата да е в наличност в ел. формат?

Егмонт 30/07/2018

Здравей, Виолета! В момента сме в процес на работа по електронните издания на голяма част от книгите си. Съветваме те да проверяваш уебсайта ни периодично за повече информация. Поздрави!

Ивайла Иванова Симеонова 08/02/2019

Поредицата е много завладяваща. Имате ли и електронно издание на четвъртата книга?

Егмонт 18/02/2019

Здравей, Ивайла! На този етап не сме планирали електронно издание. Поздрави

Добавяне на коментар:

Сара Дж. Маас живее в Южна Каролина. Обожава приказките и балета, пие прекалено много кафе и е фен на популярните телевизионни програми. Когато не е заета с това да пише фентъзи романи за тийнейджъри, обикаля калифорнийското крайбрежие. Научете повече на: sarahjmaas.com