Замръзналото кралство ІІ

13,90 лв.
Не е налично

Над Арендел отново е надвиснала опасност. Преди години жителите на кралството се страхуваха от вълшебната мощ на Елза, но сега всички се надяват ледената магия на младата кралица да е достатъчно силна, за да ги спаси.

Двете сестри Елза и Анна заедно с техните верни приятели – Кристоф, Свен и Олаф – се отправят към далечния, непознат Север, примамени от мистериозен глас. Пътят ги отвежда в тайнствената Омагьосана гора, забулена в непрогледна мъгла, където се спотайват странни създания, разгневени духове от миналото, стари врагове, но и нови приятели.

Ще успее ли Елза да открие кой я призовава отвъд Тъмното море? А какво измъчва Кристоф и защо Олаф не спира да дърдори през целия път?

  Обновено издание
 Марка
 Замръзналото кралство
 Тип
 Илюстровани книги
 Поредица
 Приказна колекция
 Възраст
 4+
 Корица
 Твърда
 Формат
200 x 270 мм
 Страници
 64 цветни
 ISBN/Баркод
9789542723257
Мая Тодорова Маврова 24/12/2019

Книгата е до средата на филмчето..... Как и защо свършва в нищото?

Александра Сергеева Табакова 26/12/2019

Здравейте. Дали може да ми обясните защо книгата не разказва цялата история? Децата бяха крайно разочаровани, когато се оказа, че стига едва до средата на събитията от филма.

Marina 29/12/2019

Здравейте, Книгата не разказва цялата история. Ще има ли продължение? Поздрави, Марина

Елена Тодорова Терзиева 02/01/2020

Историята няма финал. Обадих се в офиса и ми обясниха, че така свършвала. Но ние знаем историята, защото сме гледали филма. Все едно да ми разкажат приказката за "Червената шапчица", до където вълкът изяжда бабата.

Николета Кирилова Киркова 03/01/2020

Защо няма край ? Втора част ли ще има ? Иаторията не е завършена !!! Мн разочароващо за децата !!!

Егмонт България 07/01/2020

Здравейте, искрено се извиняваме за създалото се неудобство. Издателство „Егмонт“ не сме съкращавали книгата, както не сме променяли текста и съдържанието, създадено от екипа на ДИСНИ. Нямаме и такова право. Книгата използва оригиналното съдържание, което в този си вид е издадено и в Полша, Естония, Латвия, Чехия, Словакия, Турция, Дания, Хърватска, Сърбия, Украйна, Словения, Швеция и Норвегия. Предвид ситуацията в подготовка са нови издания, които да разкрият и финала на сюжета, и предстои да излязат съвсем скоро. За новини следете сайта и социалните ни мрежи.

Егмонт България 05/02/2020

Здравейте, необходимо е да уточним, че всички издания ЗАМРЪЗНАЛОТО КРАЛСТВО са оригинална продукция на ДИСНИ. До момента на предоставяне на пълната история от праводържателите, след премиерата на филма „Замръзналото кралство II“ през ноември 2019 г., бе издавано оригинално съдържание, предоставено от тях. Съответно, в началото на 2020 г. бяха публикувани обновени издания, разкриващи финала на историята. Поздрави, екипът на издателство ЕГМОНТ.

Бистра Панайотова 11/03/2021

След като явно сме си закупили старо издание, без да знаем, че е непълно, как ще бъдем компенсирани? Би следвало да изтеглите грешните издания, а не да си купуваме стара книга.

Егмонт България 12/03/2021

Здравейте, Бистра, с молба да се свържете се с нас на mail@egmontbulgaria.com. С пожелания за спорен ден!

Добавяне на коментар: