Замръзналото кралство ІІ

6,99 лв.

Над Арендел отново е надвиснала опасност. Преди години жителите на кралството се страхуваха от вълшебната мощ на Елза, но сега всички се надяват ледената магия на младата кралица да е достатъчно силна, за да ги спаси.

Двете сестри Елза и Анна заедно с техните верни приятели – Кристоф, Свен и Олаф – се отправят към далечния, непознат Север, примамени от мистериозен глас. Пътят ги отвежда в тайнствената Омагьосана гора, забулена в непрогледна мъгла, където се спотайват странни създания, разгневени духове от миналото, стари врагове, но и нови приятели.

Ще успее ли Елза да открие кой я призовава отвъд Тъмното море? А какво измъчва Кристоф и защо Олаф не спира да дърдори през целия път?

  Обновено издание
 Марка
 Замръзналото кралство
 Тип
 Илюстровани книги
 Поредица
 Чародейства
 Възраст
 4+
 Корица
 Мека
 Формат
166 x 225 мм
 Страници
 64 цветни
 ISBN/Баркод
 9789542723240
Е. К. Симеонова 28/11/2019

Защо историята в книжката не е цялата история от филма, а само до определен момент? Ще има ли втора книжка с останалата част от историята?

Любен Николаев Хранов 02/12/2019

Книжката свършва по средата на филма. Малките бяха страшно разочаровани :(

Иван Иванов Иванов 05/12/2019

Книгата не съдържа историята докрай. Много съм разочарован.

Ана Томанова 08/12/2019

Здравейте, закупихме книгата, но се оказа че не е цялата история. Реално няма край, а свършва в "нищото". Никъде не е обозначено, че изданието е в две части. Моля, за информация вие ли сте решили да премахнете 1/3 от историята или ще излезе 2ра част?

Любен Николаев Хранов 16/12/2019

Книжката свършва по средата на филма. Малките бяха много разочаровани :(

Егмонт България 19/12/2019

Здравейте, книгата е с оригинален текст от Disney books по филма. За продължение на историята и нейното издаване следете нашата фейсбук страница, където анонсираме новини, или сайта ни.

Яна Захариева Иванова 03/01/2020

Изключително съм разочарова от това, че приказката не е цяла! Дано поне има втора част! Иначе като хартия и рисунки няма грешка! А книгата с твърди корици цялата история ли е?

Егмонт България 07/01/2020

Здравейте, искрено се извиняваме за създалото се неудобство. Издателство „Егмонт“ не сме съкращавали книгата, както не сме променяли текста и съдържанието, създадено от екипа на ДИСНИ. Нямаме и такова право. Книгата използва оригиналното съдържание, което в този си вид е издадено и в Полша, Естония, Латвия, Чехия, Словакия, Турция, Дания, Хърватска, Сърбия, Украйна, Словения, Швеция и Норвегия. Предвид ситуацията в подготовка са нови издания, които да разкрият и финала на сюжета, и предстои да излязат съвсем скоро. За новини следете сайта и социалните ни мрежи.

Егмонт България 05/02/2020

Здравейте, необходимо е да уточним, че всички издания ЗАМРЪЗНАЛОТО КРАЛСТВО са оригинална продукция на ДИСНИ. До момента на предоставяне на пълната история от праводържателите, след премиерата на филма „Замръзналото кралство II“ през ноември 2019 г., бе издавано оригинално съдържание, предоставено от тях. Съответно, в началото на 2020 г. бяха публикувани обновени издания, разкриващи финала на историята. Поздрави, екипът на издателство ЕГМОНТ.

Добавяне на коментар: