Замръзналото кралство ІІ

6,99 лв.

Над Арендел отново е надвиснала опасност. Преди години жителите на кралството се страхуваха от вълшебната мощ на Елза, но сега всички се надяват ледената магия на младата кралица да е достатъчно силна, за да ги спаси.

Двете сестри Елза и Анна заедно с техните верни приятели – Кристоф, Свен и Олаф – се отправят към далечния, непознат Север, примамени от мистериозен глас. Пътят ги отвежда в тайнствената Омагьосана гора, забулена в непрогледна мъгла, където се спотайват странни създания, разгневени духове от миналото, стари врагове, но и нови приятели.

Ще успее ли Елза да открие кой я призовава отвъд Тъмното море? А какво измъчва Кристоф и защо Олаф не спира да дърдори през целия път?

 Марка
 Замръзналото кралство
 Тип
 Илюстровани книги
 Поредица
 Чародейства
 Възраст
 4+
 Корица
 Мека
 Формат
 17 x 22
 Страници
 64 цветни
 ISBN/Баркод
 9789542723240
Склад: В наличност
Е. К. Симеонова 28/11/2019

Защо историята в книжката не е цялата история от филма, а само до определен момент? Ще има ли втора книжка с останалата част от историята?

Любен Николаев Хранов 02/12/2019

Книжката свършва по средата на филма. Малките бяха страшно разочаровани :(

Иван Иванов Иванов 05/12/2019

Книгата не съдържа историята докрай. Много съм разочарован.

Ана Томанова 08/12/2019

Здравейте, закупихме книгата, но се оказа че не е цялата история. Реално няма край, а свършва в "нищото". Никъде не е обозначено, че изданието е в две части. Моля, за информация вие ли сте решили да премахнете 1/3 от историята или ще излезе 2ра част?

Любен Николаев Хранов 16/12/2019

Книжката свършва по средата на филма. Малките бяха много разочаровани :(

Егмонт България 19/12/2019

Здравейте, книгата е с оригинален текст от Disney books по филма. За продължение на историята и нейното издаване следете нашата фейсбук страница, където анонсираме новини, или сайта ни.

Яна Захариева Иванова 03/01/2020

Изключително съм разочарова от това, че приказката не е цяла! Дано поне има втора част! Иначе като хартия и рисунки няма грешка! А книгата с твърди корици цялата история ли е?

Егмонт България 07/01/2020

Здравейте, искрено се извиняваме за създалото се неудобство. Издателство „Егмонт“ не сме съкращавали книгата, както не сме променяли текста и съдържанието, създадено от екипа на ДИСНИ. Нямаме и такова право. Книгата използва оригиналното съдържание, което в този си вид е издадено и в Полша, Естония, Латвия, Чехия, Словакия, Турция, Дания, Хърватска, Сърбия, Украйна, Словения, Швеция и Норвегия. Предвид ситуацията в подготовка са нови издания, които да разкрият и финала на сюжета, и предстои да излязат съвсем скоро. За новини следете сайта и социалните ни мрежи.

Добавяне на коментар: