Сайтът www.zamamaimen.com спечели първа награда в категория Социални мрежи на тазгодишните Български награди за Уеб, организирани от Българската Уеб асоциация. Конкурсът има за цел да поощри създателите на уеб дизайн и съдържание, като стимулира добрите практики в областта на интернет през последната година. Всички победители в конкурса можете да видите на тази страница.

В конкурса се съревноваваха уеб сайтове, публикували версията, с която участват, за първи път след 30 май 2008 г. Сайтовете се оценяваха от жури, съставено от представители на фирмите - членки на Българската Уеб асоциация. Гласуването бе публично и явно. Журито присъди награди за най–добър уеб сайт за всяка от категориите на конкурса, четири специални награди и голяма награда.

 

На 24 и 25 юни всички финалисти в 15-те категории представиха своите уеб сайтове пред журито и останалите участници. Презентацията на екипа на zamamaimen.com можете да видите по-долу.

Екипът на ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, който поддържа Zamaimen.com, изказва искрена и дълбока благодарност на всички свои потребители, без чиито дневници, галерии, статии и коментари този сайт нямаше да е това, което е днес. Благодарим ви, че споделяте с нас най-хубавите мигове от живота си – тези, в които сте родители и приятели на децата си!

 *    *     *

Zamamaimen.com на "Български награди за Уеб" 2009 from Egmont Bulgaria on Vimeo.

Церемония по награждаване на победителите в конкурса БЪЛГАРСКИ НАГРАДИ ЗА УЕБ 2009

Цялата церемония по награждаване на победителите в конкурса, както и всички останали записи от програмата на мероприятието можете да откриете на live.kabinata.com.

Български награди за Уеб 2009 - Най-добра социална мрежа