Списание ХАНА МОНТАНА (HANNAH MONTANA)

4,99 лв.
Не е налично

Време е за рок с Хана Монтана!

 Марка
 Хана Монтана
 Тип
 Списание
 Възраст
 10+
 Корица
 Мека
 Формат
 21 x 28
 Страници
 32 цветни
 ISSN
 1313-9077

График на издаване:
Хана Монтана 19 - 29.01.2011
Хана Монтана 20 - 26.02.2011
Хана Монтана 21 - 26.03.2011
Хана Монтана 22 - 22.04.2011
Хана Монтана 23 - 28.05.2011
Хана Монтана 24 - 25.06.2011
Хана Монтана 25 - 30.07.2011
Хана Монтана 26 - 27.08.2011
Хана Монтана 27 - 22.09.2011

Време е за рок с Хана Монтана

Списание ХАНА МОНТАНА (HANNAH MONTANA)

Гореща новина!
От брой 13 списание ХАНА МОНТАНА ще пристига при теб с оригинален ХАНА МОНТАНА подарък:

Искаш да си винаги модерна като Хана Монтана?
Държиш всички да разберат, че тя е най-добрата ти приятелка?
Често си в лилаво настроение с различни нюанси?

Тогава облечи яката блузка Хана Монтана и убеди приятелките си също да го направят.
Излезте заедно някъде!

Направи място за още страхотни подаръци!
Очаквай ги във всеки следващ брой на „Хана Монтана“!

За ХАНА МОНТАНА

o Повече от 14 милиона продадени книги в света!
o Книги издадени в 30 страни по света!
o Над 9 милиона продадени копия от албумите!
o 9 платинени албума до днешна дата!
o Сериал №1 в САЩ, Франция, Дания, Южна Америка, Аржентина, Бразилия, Чили, Колумбия и Мексико!
o Общо 160 милиона зрители в повече от 50 страни!

15-годишната Майли Стюарт има тайна самоличност... Не, тя не е супергерой, тя е суперизвестната тийн поп сензация ХАНА МОНТАНА! За да запази нормалния си начин на живот и приятелите си, Майли прави и невъзможното да скрие, че зад грима и прическата Хана Монтана е просто съседското момиче.

От началото на 2009 година "Егмонт България" пусна на българския пазар 6 от книгите от поредицата "Хана Монтана", както и книгата по филма "Хана Монтана", появил се на 5 юни и разбил боксофис класациите с невероятните 123 милиона долара приходи. Книгите бързо се превърнаха в невероятен хит, заемайки челните места сред най-предпочитаните заглавия в разделите "Детско-юношеска литература" на най-популярните он-лайн книжарници в България.

По-малко от година след появата на първия си брой в САЩ на българския пазар ще може да се открие и списанието ХАНА МОНТАНА. То е предназначено за момичета на възраст 8-12 години. Във всеки брой отблизо са представени любими моменти и сцени от филма и сериала, набляга се на модните рубрики и съвети, с които всяко момиче може да се превъплъти в любимата си тийн поп звезда - Хана. Всеки брой е тематичен и рубриките в него са посветени на конкретната идея.

Талантлива певица, модна икона, добра приятелка Майли/Хана е това, което всяко момиче желае да бъде!

Специален брой на ХАНА МОНТАНА


Не пропускайте първото специално издание на списание ХАНА МОНТАНА. Два мегаплаката + подарък - стилна парти чантичка. Търсете от 6 март! Цена 3,40 лв.

Търси ВТОРИ БРОЙ от 24 август!

Втори брой на списание "Хана Монтана" ти предлага нови сензационни моменти от филма - този път ще видиш отблизо концерта на Хана в Краули Корнърс за спасяването на Краули Медоуз и ще се запознаеш с Блу Джийнс - вярната приятелка на Майли Стюарт от детството. Ако обичаш природата, със сигурност ще се зарадваш на чудесните кадри от филма, където Майли се разхожда из красивите кътчета на Тенеси заедно с приятеля си (и ново увлечение) Травис. От "Дневника на Майли" ще научиш за всичките й препятствия около срещата й с него и как тя безуспешно се опитва да скрие двойната си самоличност.
И тъй като "Хана Монтана" е списание за всички, които искат да бъдат звезди, във втори брой ти предлагаме нови съвети, за да постигнеш кокетния кънтри стил на Хана. Ако последваш стъпките, ще се сдобиеш с красива пола на цветя, страхотна кънтри рокля, колан и ярки джинси с шевици. И това не е всичко от модата - със забавен тест ще можеш да "обуеш" всички обувки и ботуши на Майли/Хана, с които я виждаш във филма.
И не забравяй: във втори брой за първи път ще срещнеш читателите на списанието и ще имаш възможност отново да се включиш в конкурса за спечелването на страхотни "Хана Монтана" награди.

Поглед към ПЪРВИ БРОЙ:

Хей, хора!
Това е първият брой на официалното списание за любимата тийнейджърка поп звезда Хана Монтана! Ако си сред почитателите на Хана, знаеш, че тя успешно покори големия екран. За да отпразнуваме това, този брой е пълен със забавни факти за ФИЛМА "ХАНА МОНТАНА". Ще се запознаеш с някои страхотни герои и ще прочетеш за част от проблемните ситуации на Хана в ДНЕВНИКА НА МАЙЛИ СТЮАРТ. А също ще намериш МОДНИ СЪВЕТИ как да изглеждаш като СЛАДКО КЪНТРИ МОМИЧЕ. Ако си готова, наточи ножицата си, защото имаш и доста за изрязване!

Списание ХАНА МОНТАНА (HANNAH MONTANA)

Списание ХАНА МОНТАНА (HANNAH MONTANA)

Списание ХАНА МОНТАНА (HANNAH MONTANA)

Списание ХАНА МОНТАНА (HANNAH MONTANA)

Списание ХАНА МОНТАНА (HANNAH MONTANA)Списание ХАНА МОНТАНА (HANNAH MONTANA)

Изпращайте електронните си писма до списание ХАНА МОНТАНА на адрес
hannah(at)egmontbulgaria.com

vani_demi vania 02/07/2010

Здравейте!Аз съм голяма фенка на Хана Монтана,но в нея ми харесва най-много характерът й!аз не я познавам каква е в истински си живот и затова си купувам списание"Хана Монтана"! (Бих искала да публикувате това в списанието!Пишете ми дали може на имейла ми vaniaslav@yahoo.com)

Добавяне на коментар: