Героичната шесторка (Специално издание по филма)

3,20 лв.
Не е налично

Хиро Хамада е блестящ и неудържим гений на роботите и страстен участник в боеве с роботи, докато брат му Тадаши не го убеждава да използва дарбата си за по-важни неща. Хиро прави изумително изобретение - микроботите, - с което го приемат в Технологичния институт на Сан Францтокио още на 14 години! Когато микроботите му попадат в ръцете на злодей, Хиро и приятелите му сформират Героичната шесторка - супергрупа от суперстуденти (и Фред). Те обединяват талантите си, за да сложат край на злия план на Йокай, тайнствен и опасен престъпник с маниакален план за разрушение.

 Марка
 Героичната шесторка
 Възраст
 4+
 Корица
 Мека
 Формат
 21 x 28
 Страници
 24 цветни
 ISBN/Баркод
 9771311178993

Комикси, занимания и игри с ГЕРОИЧНАТА ШЕСТОРКА!

Хиро Хамада е блестящ и неудържим гений на роботите и страстен участник в боеве с роботи, докато брат му Тадаши не го убеждава да използва дарбата си за по-важни неща. Хиро прави изумително изобретение – микроботите, – с което го приемат в Технологичния институт на Сан Францтокио още на 14 години!
Когато микроботите му попадат в ръцете на злодей, Хиро и приятелите му сформират Героичната шесторка – супергрупа от суперстуденти (и Фред). Те обединяват талантите си, за да сложат край на злия план на Йокай, тайнствен и опасен престъпник с маниакален план за разрушение.

Избрани страници от изданието:

Героичната шесторка

Героичната шесторка

Героичната шесторка

Героичната шесторка

Героичната шесторка

 

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer