3: Дяволски устройства

14,90 лв.
Не е налично

Трета книга от поредица „Смъртоносни машини".

***

Мощните двигатели на Анкъридж са изгаснали от години. Изоставеният град отдавна вече не броди из Ледената пустош, а се е установил в края на земя, някога наричана Америка. Том Натсуърти и Хестър Шоу са щастливи в сигурността на неподвижното си жилище, но дъщеря им Рен отчаяно търси приключения.

Когато очарователен подводен пират ѝ предлага възможност да избяга, тя не се замисля дори за секунда... Но всичко си има цена – Рен трябва да открадне нещо мистериозно, а последиците от това застрашават целия свят.

***

„Феноменална ... агресивна, романтична, изпълнена с екшън, забавна и плашеща поредица… Кара те да се замислиш." – Sunday Times

„Голяма, смела, блестяща поредица“ – Guardian

„Вълнуваща и визуално описателна поредица“ – School Library Journal

 Автор
 Филип Рийв
 Поредица
 Смъртоносни машини
 Възраст
 13+
 Корица
 Мека
 Формат
 14 x 21
 Страници
 352
 ISBN/Баркод
9789542722632

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:

Филип Рийв е роден в Брайтън през 1966 г. Завършва Кембриджшърския колеж по изкуства и технологии, където интересите му прерастват до писане, илюстриране, история и актьорско майсторство. Работи в малка независима книжарница, а в началото на 90-те години се захваща с рисуване и става илюстратор на свободна практика. По това време започва да пише романи и дебютът му „Смъртоносни машини“ е публикуван през 2001 г. С него печели наградите Smarties Gold за детска книга през 2002 г. и  Blue Peter Book Award на BBC в категорията „Книга на годината” за 2003 г. По книгата е създаден едноименния филм с режисьор Питър Джаксън.

http://www.philip-reeve.com/

https://twitter.com/philipreeve1

https://www.facebook.com/philipreeveauthor