4: Тъмен завет

19,90 лв.
Не е налично

„Тъмен завет“ е дългоочаквана четвърта част от поредицата „Тъмна дарба“.

***

Изминали са пет години след разрушението на така наречените рехабилитационни лагери, в които седемнайсетгодишната Сузуме „Зу“ Кимура и безбройните пси деца са били затворени. Сега Зу е поела ролята на говорител на временния президент, борейки се за правата на всички пси и против нарастващите дезинформация и предразсъдъци. Но когато е обвинена в извършването на ужасяващо престъпление, Зу е принудена да предприеме поредното бягство за живота си.
Решена да изчисти името си, тя се оказва в сътрудничество с Роман и Приянка – двама мистериозни пси, които могат както да ѝ помогнат да докаже невинността си, така и да я предадат. Заедно те разкриват дори още по-мрачни тайни.

***

„Запознайте се със следващата си антиутопична мания.“ - Entertainment Weekly

 Автор
 Александра Бракен
 Тип
 Антиутопии
 Поредица
 Тъмна дарба
 Възраст
 13+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 20
 Страници
 576
 ISBN/Баркод
 9789542722465

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:

Александра Бракен е родена в Аризона, където прекарва цялото си детство. Баща ѝ е фен на Star Wars, води я на различни конвенции и панаири, което спомага за развитието на нейното въображение и дълбоката ѝ любов към четенето. След като завършва гимназия, Александра се мести във Вирджиния и започва да учи английски и история в The College of William & Mary. След време Алекс се мести в Ню Йорк, за да работи в издателство за детски книги, но след 6 години решава, че е време да се заеме сериозно с писането. Днес тя живее в Аризона с кученцето си Тенисон, в къща пълна с книги. Алекс Бракен е водещ автор в класациите за бестселър на New York Times и USA Today, а книгите ѝ са преведени на над 15 езика. Сред тях са „Пасажер“, ”Принцесата, разбойникът и фермерското момче“, „Тъмна дарба“.