3: След падането

24,90 лв.

„След” е поредица на авторката Анна Тод, която се радва на милиони фенове и читатели по цял свят. Книгите ѝ са преведени на над 30 езика. Поредицата, проследяваща връзката на Теса и Хардин, е публикувана за пръв път от 17-годишната Анна в платформата Wattpad и има над 1,5 млрд. прочитания. Продадени са повече от 10 млн. екземпляра от „След” в световен мащаб, бестселър е на New York Times и е начело на класациите за най-продавани книги в Италия, Германия, Франция и Испания. Първата книга от поредицата „След” на Анна Тод е пресъздадена в едноименен филм, който излиза на големия екран през 2019 г.

***

Всичко се промени, когато Теса взе най-важното решение в живота си. И вече нищо не е такова, каквото е мислила, че е. Приятелите й. Семейството й. Човекът, на когото би трябвало да може да разчита. Хардин, е бесен, когато узнава огромната тайна, която Теса е пазила досега. Вместо да прояви разбиране, той се опитва да я саботира...

Теса знае, че Хардин я обича и би направил всичко, за да я защити. Но има разлика между това да обичаш някого и да го приемеш в живота си. Безкрайното редуване на ревност, непредсказуем гняв и прошка я изтощава до краен предел. Никога не се е влюбвала толкова, не е била така развълнувана от ничия целувка, но дали неконтролируемото привличане между нея и Хардин си заслужава всичките проблеми? Любовта беше достатъчна да ги задържи заедно досега. Но ако Теса последва сърцето си, дали това няма да бъде краят?

 Автор
 Анна Тод
 Тип
 Съвременна романтика
 Поредица
 След
 Възраст
 18+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 20
 Страници
 720 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542714316
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов
Склад: В наличност
Светла Наскова Илиева 29/04/2017

Всичките книги от поредицата съм ги чела на един дъх. Заслужават си

Вилияна Гочева Гочева 25/01/2019

Здравейте! Скоро да очакваме ли в наличност втора и трета книга?

Мария Маринова 26/01/2019

Здравейте, искам да попитам дали отново ще издадете "След падането" на хартиен носител?

Радина Минкова 15/02/2019

Силно се надявам да има допечатка! Прочетох първата част на поредицата и съм изключително впечатлена. Вие сте тези, които можете да реализирате нашите желания! ❤️ Благодаря ви, за всичко!

Белослава Кръстева 03/03/2019

Здравейте, искам да попитам дали ще има допечатка? Много силно се надявам да има.

Егмонт 18/03/2019

Здравейте! С огромна радост споделяме новината, че изданието ще бъде налично от 13 април. Поздрави!

Добавяне на коментар:

Анна Тод е родена в Синсинати, Охайо. Тя е автор на бестселъра на New York Times „След”, с който постига феноменален успех и световна известност. На 17-годишна възраст публикува разказа за Теса и Хардин в платформата Wattpad, а книжното издание е публикувано на над 30 езика. Едноименният филм по „След” излиза на големия екран през 2019 г. Анна живее в Лос Анджелис със съпруга си.

http://www.annatodd.com
https://www.facebook.com/authorannatodd
https://www.instagram.com/annatodd/
https://twitter.com/imaginator1d