5: Пропукано кралство

14,90 лв.

„Пропукано кралство“ е пета книга от поредица „Семейство Роял“ на Ерин Уот.

***

От момента, в който Хартли Райт среща Истън Роял, животът ѝ се променя напълно. Врагове и опасности я дебнат на всеки ъгъл и зад всяка врата.

След ужасен инцидент, в който Хартли губи паметта си, тя не може да се довери на никого – дори на синеокото момче, което я уверява, че всичко ще бъде наред. Инстинктът ѝ подсказва, че Истън е опасен.

Хаосът, който той всява навсякъде, е твърде голям. Чувствата, които провокира, са твърде объркващи. Истън я кара да си спомни. Хартли смята, че е по-добре да забрави... и може би е права.

Трагедия. Предателство. Доверие. Хартли ще трябва да се примири с едно – няма как да избяга от Роял.

***

„Ако търсите възхитително жестока книга с интересни герои, не търсете повече. Това е за вас.“ ― Rowena, Book Binge

„Тази книга е напълно пристрастяваща.“ ― Kimberlyfaye Reads

„Динамична история, изпълнена с весели и провокативни моменти, пронизващи събития и скромна сюжетна линия.“ ― Miranda, Red Cheek Reads

 Автор
 Ерин Уот
 Тип
 Съвременна романтика
 Поредица
 Семейство Роял
 Възраст
 18+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 19
 Страници
 384 черно-бели
 ISBN/Баркод
9789542721901
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:

Ерин Уот е плод на въображението на двама автори на бестселъри, свързани чрез обичта си към страхотни книги и пристрастеност към писането. Те споделят едно и също творческо въображение.

Каква е най-голямата им любов (след семействата и домашните им любимци, разбира се)? Да измислят смешни – и понякога смахнати – истории. Най-големият страх? Да не се скарат. Може да се свържете с тях на общия им адрес: authorerinwatt@gmail.com