4: Прокудената наследница

14,90 лв.

Истън Роял е красив, умен и богат, а според неговия светоглед животът трябва да е забавление. Той никога не мисли за последствията от действията си, защото не му се е налагало... до този момент.

Хартли Райт се появява ненадейно. Мистерията около нейния живот привлича Истън, характерът ѝ пробужда в него неподозирани чувства, а опитите ѝ да го отблъсне още повече разпалват интереса му. Истън не може да я разгадае и това я прави все по-неустоима.

За нея той е бедствие. Ненужно усложнение в твърде заплетения ѝ живот. Проблемите го следват по петите, а Хартли няма време за това.

За пръв път в живота на Истън името Роял няма да му свърши работа. Дошъл е моментът да разбере, че колкото по-отвисоко започнеш, толкова по-тежко ще паднеш.

 Автор
 Ерин Уот
 Тип
 Съвременна романтика
 Поредица
 Семейство Роял
 Възраст
 18+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 19
 Страници
 320 черно-бели
 ISBN/Баркод
9789542721444
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов
Склад: В наличност
Дора Котева 11/04/2018

Здравейте, искам да попитам книгата ще излезне ли в електронен вариант и кога?

Дора Петрова Котева 25/04/2018

Здравейте, ще има ли електронен вариант на книгата и кога?

Симона Вълева Иванова 16/06/2018

Ще има ли и пета книга. И кога да я очакваме ако има такава. Благодаря!

Егмонт 26/06/2018

Здравей, Симона! Има и вече може да бъде поръчана предварително тук: https://egmontbulgaria.com/p3376

Егмонт 26/06/2018

Здравей, Дора! В момента сме в процес на работа по електронните издания на голяма част от книгите си. Съветваме те да проверяваш уебсайта ни периодично за повече информация. Поздрави!

Добавяне на коментар:

Ерин Уот е плод на въображението на двама автори на бестселъри, свързани чрез обичта си към страхотни книги и пристрастеност към писането. Те споделят едно и също творческо въображение.

Каква е най-голямата им любов (след семействата и домашните им любимци, разбира се)? Да измислят смешни – и понякога смахнати – истории. Най-големият страх? Да не се скарат. Може да се свържете с тях на общия им адрес: authorerinwatt@gmail.com