Любов и други думи

12,90 лв.
Не е налично

Любов, загуба, приятелство и предателство от миналото се сблъскват в новия роман от писателския дует Кристина Лорен.

Мейси Соренсен би трябвало да е на върха на щастието. Тя най-накрая специализира педиатрия и планира сватбата си с красив, финансовостабилен мъж, но все пак нещо ѝ липсва. Случайната ѝ среща със стар приятел – нейната първа и единствена любов – разтърсва внимателно изградения ѝ живот.

Едно време Елиът е бил всичко за Мейси. Двамата са споделили безкрайни щури уикенди и мързеливи лета, поглъщайки безброй книги, споделяйки своите любими думи и ежедневните си проблеми. Елиът е момчето, което събира парченцата от сърцето на Мейси след смъртта на майка ѝ... но е и мъжът, който отново го разбива.

След единайсет мълчаливи години дълго потулваните чувства на Мейси и Елиът излизат на повърхността, защото... историята на сърцето не може да бъде заличена.

Автор
 Кристина Лорен
 Тип
 Съвременна романтика
 Възраст
 18+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 20
 Страници
 240 черно-бели
 ISBN/Баркод
9789542723042
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов
Лили 11/07/2022

Много трогателна история за изключително силната и чиста любов между двама тийнейджъри. Загубили връзка помежду си заради недоразумение, довело до голяма загуба, но след дълъг период на забвение най-накрая успяват загърбят всичко и да продължат напред...заедно. За пореден път дуетът Кристина Лорен ни очарова с интересна история

Добавяне на коментар:
spacer