4: Прокудената наследница

14,90 лв.

Истън Роял е красив, умен и богат, а според неговия светоглед животът трябва да е забавление. Той никога не мисли за последствията от действията си, защото не му се е налагало... до този момент.

Хартли Райт се появява ненадейно. Мистерията около нейния живот привлича Истън, характерът ѝ пробужда в него неподозирани чувства, а опитите ѝ да го отблъсне още повече разпалват интереса му. Истън не може да я разгадае и това я прави все по-неустоима.

За нея той е бедствие. Ненужно усложнение в твърде заплетения ѝ живот. Проблемите го следват по петите, а Хартли няма време за това.

За пръв път в живота на Истън името Роял няма да му свърши работа. Дошъл е моментът да разбере, че колкото по-отвисоко започнеш, толкова по-тежко ще паднеш.

 Автор
 Ерин Уот
 Тип
 Съвременна романтика
 Поредица
 Семейство Роял
 Възраст
 18+
 Корица
 Мека
 Формат
 130 x 200 мм
 Страници
 320 черно-бели
 ISBN/Баркод
9789542721444
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов
Дора Котева 11/04/2018

Здравейте, искам да попитам книгата ще излезне ли в електронен вариант и кога?

Дора Петрова Котева 25/04/2018

Здравейте, ще има ли електронен вариант на книгата и кога?

Симона Вълева Иванова 16/06/2018

Ще има ли и пета книга. И кога да я очакваме ако има такава. Благодаря!

Егмонт 26/06/2018

Здравей, Симона! Има и вече може да бъде поръчана предварително тук: https://egmontbulgaria.com/p3376

Егмонт 26/06/2018

Здравей, Дора! В момента сме в процес на работа по електронните издания на голяма част от книгите си. Съветваме те да проверяваш уебсайта ни периодично за повече информация. Поздрави!

Добавяне на коментар:

Ви Кийланд е бестселър автор, чиито заглавия присъстват в повече от 90 бестселър списъка и са преведени на 20 езика. В момента се помещава в Ню Йорк със своя съпруг и трите им деца, където изживява своята щастлива приказка с момчето, което среща на шестгодишна възраст.

Пенелъпи Уорд израства в Бостън с петимата си по-големи братя и прекарва значителна част от двайсетте си години като водещ на новините. Пенелъпи живее в Роуд Айлънд със своя съпруг, сина им и красивата им аутистична дъщеря. Тя е автор на повече от 15 романа, най-известният сред които е „Омразен съквартирант“.

Заедно Ви и Пенелъпи са написали книгите „Cocky Bastard“, „Stuck-Up Suit“, „Playboy Pilot“, „Mister Moneybags“, „Dear Bridget“, „I Want You“, „Rebel Heir“ и „Rebel Heart“. Можете да откриете авторките на www.vikeeland.com и www.penelopewardauthor.com .