Всичко, което сме заедно

17,90 лв.

Изминали са три години, откакто Лиа се сбогува с Аксел. Макар мечтата ѝ за собствена изложба да е на път да се сбъдне и да заспива в прегръдките на друг, тя все още чертае насън контурите на любовта си към Аксел.

Когато пътищата им отново се пресичат, Лиа трябва да вземе решения, които могат да преобърнат живота ѝ. Защото въпреки всичко, случило се помежду им, спомените са все още там – безценни, непокътнати, красиви. Просмукани в пукнатините на душата ѝ, в рана, която все още кърви.

Защото той е момчето, което тя не може да забрави.

Заради безкрайното море, нощите, пълни със звезди, и музиката на Бийтълс.

Защото понякога просто трябва да послушаш, когато ти казват „остави нещата да се случат“, за да получиш всичко, за което си мечтал.

Продължението на ВСИЧКО, КОЕТО СМЕ БИЛИ

 

 Автор
 Алис Келен
 Жанр
 Съвременна романтика
 Възраст
 17+
 Корица
 Мека
 Формат
 130 x 200 мм
 Страници
 464
 ISBN/Баркод
9789542726555

Романите на Алис Келен се превръщат в литературна сензация в Испания, приковавайки интереса на младите читатели, както на феновете на романтичната съвременна литература, получавайки внимание от медиите и литературната общност. За една година дуологията реализира над 40 000 екземпляра и е преведена на португалски език. История за изгубената любов, новото начало и стремежа за реализация, макар прекършените мечти.

Алис Келен е новият силен глас на испанската литературна сцена за млади възрастни, като зад гърба си има три романа, също национални бестселъри, а „Всичко, което не сме били“ и „Всичко, което сме заедно“ са абсолютен фаворит сред читателите тийнейджъри.

---

Фото: @ivetlandia

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: