Накрая ще ме довършиш •

14,90 лв.

Дръж приятелите си близо... а враговете още по-близо.

Приятелството между Айви, Кал и Матео е в миналото. Сега единственото, което ги свързва, е гимназия „Карлтън“ и един много, много лош ден.

Айви току-що е загубила изборите за представител на класа и трябва да се справи с унижението от провала си. Матео е на ръба на силите си, защото работи на две места, откакто семейният бизнес на майка му фалира. A Кал е аутсайдерът, на когото за пореден път му връзват тенекия.

Когато тримата се засичат пред училището, решават да отскочат до града, за да избягат от проблемите си и да наваксат пропуснатото време. Но докато се чудят как да поддържат разговора си, забелязват, че техен съученик също се е измъкнал от гимназията. Те го проследяват… и се натъкват на убийството му.

Какво общо имат Айви, Матео и Кал с мъртвото момче? И дали срещата им е случайна, или те са част от предварително подготвен план?

∙ Предстоящо издание ∙ ПРЕДВАРИТЕЛНИ ПОРЪЧКИ

Обработката на поръчките, в които е включено това предстоящо заглавие, ще започне от 30 ноември 2021, когато е световната премиера на романа „Накрая ще ме довършиш“.

Важат стандартните условия за доставка на поръчки от www.egmontbulgaria.com. Предложението е в сила единствено за уебсайта www.egmontbulgaria.com

Планираната дата на разпространение на книгата в търговската мрежа е 4 декември 2021. Издателството запазва правото си да променя датата на издаване, което своевременно ще бъде обявено. ∙

Автор
 Карън М. Макменъс
 Тип
 Роман
 Жанр
 Трилър
 Възраст
 13+
 Корица
 Мека
 Формат
 14 x 21
 Страници
 384 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542726821

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:

Карън М. Макменъс е автор на бестселърa на New York Times и тийн трилър „Един от нас лъже”, който е преведен на 37 езика. Карън живее в Масачузетс със сина си. Авторката има магистърска степен по журналистика от Northern University, но основно я използва, за създаване на измислени истории, които да намерят място в романите ѝ.