4: Мисти

12,90 лв.
Не е налично

Родена с дарбата винаги да казва истината, Мисти постоянно се забърква в големи неприятности. Когато среща Алекс, уверен и невероятно очарователен, Мисти решава, че не бива да се сближава много с него… Някой толкова перфектен никога няма да бъде с нея, нали така? Но тъмна сила атакува обществото на Савантите. Сериен убиец преследва младите хора със специални умения. Скоро един от тях ще бъде отведен до прага на смъртта и отвъд.

 Автор
 Джос Стърлинг
 Тип
 Фентъзи романс
 Поредица
 Саванти
 Възраст
 13+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 20
 Страници
 360 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542713838

Около Мисти непрекъснато се случват бъркотии. Родена с дарбата винаги да изрича истината, тя постоянно се оказва в големи неприятности. Когато среща Алекс, уверен и безкрайно очарователен, Мисти е твърдо решена да не се сближава много с него... Някой толкова перфектен никога няма да бъде с нея, нали така? Но тъмна сила атакува обществото на Савантите – безмилостен убиец преследва младите хора със специални умения. Скоро един от тях ще бъде отведен до прага на смъртта... и отвъд. Дали Мисти и Алекс ще успеят да преодолеят различията си и заедно да победят злото, надвиснало над тях? Ще узнаете, ако се впуснете в приключенията от страниците на „Мисти”.

* * *

Авторът

Джос Стърлинг е псевдоним на британската писателка Джулия Голдинг. Родена през 1966 г. в Лондон, тя е доктор по английска литература от университета в Оксфорд. Автор е на повече от 30 романи в най-различни жанрове – исторически, фентъзи, приключески. Носител на престижни литературни награди, тя пише и под псевдонима Ив Едуардс. Книгите й са преведени на множество езици, продадени в над половин милион копия по цял свят. Повече за нея ще откриете в личния й сайт jossstirling.co.uk.

Мариела Иванова Кехайова 10/04/2015

Книгата като цяло е много добра. Единственото ми възражение е това, че някои от имената не са синхронизирани с миналите книги (Хав - Ксав, Айвс - Ив).

Мария 05/09/2015

Книгата е много интересна също както и останалите надявам се скоро да излезе и нова.

Маринела 18/10/2015

Книгата е страхотна!Препоръчвам я на всеки!!!!!!!!!!

Кристияна Красимирова Първанова 15/11/2015

Книгата и на мен доста ми допадна. Не със сигурност има неточности спрямо другите 3 книги.

Teodora Stoyanova 09/04/2016

Абе хора бе е нужно да имат връзка петте романа!Те не са поредица!Те са си отделни книги базирани на обща тема!

33385 25/05/2020

Поредица са и имената трябва да съвпадат. Страхотна поредица и книга, една от любимите ми истории.

Добавяне на коментар:
spacer