1: В морските дълбини

12,90 лв.
Не е налично

Богата на магия и митология, приключения и опасности, романтика и приятелство и теми, както класически, така и съвременни, В МОРСКИТЕ ДЪЛБИНИ, първата книга от "Сага за вода и огън", е епична приказка, толкова обширна, загадъчна и изкусителна, колкото е и самото море.

 Автор
 Дженифър Донъли
 Тип
 Фентъзи романи
 Поредица
 Сага за вода и огън
 Възраст
 11+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 20
 Страници
 312 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542713616

Богата на магия и митология, приключения и опасности, романтика и приятелство и теми, както класически, така и съвременни, В МОРСКИТЕ ДЪЛБИНИ, първата книга от „Сага за вода и огън“, е епична приказка, толкова обширна, загадъчна и изкусителна, колкото е и самото море.

Дълбоко в океана, в свят не толкова различен от нашия, живеят морските хора. Тяхното общество се разпростира през морета и води по цялото земно кълбо...

Серафина, русалка от Средиземно море, се събужда в сутринта на годежа си. Най-голямата й тревога би трябвало да е да спечели любовта на красивия принц Мади. Въпреки това Сера е преследвана от странни сънища, предсказващи завръщането на древно зло. Мрачните й предчувствия се потвърждават, когато стрелата на наемен убиец отравя майка й. Сега Серафина трябва да се впусне в търсене на господаря на убиеца и да предотврати война между морските народи. Водена единствено от призрачните си сънища, Сера търси пет други русалки, разпръснати по шестте морета. Заедно те ще създадат неразрушима сестринска връзка и ще разкрият конспирация, заплашваща съществуването на света им.

* * *

Поредица „Сага за вода и огън” е проект на Disney Publishing Worldwide, спечелила (по)читатели из цял свят. В интервюта авторката Дженифър Донъли признава, че се вдъхновява за сюжета от ретроспективната изложба „Дива красота” на Александър МакКуин. Може да разгледате приказните произведения на дизайнера тук. След излизането на „В морските дълбини” на свой ред млада дизайнерка комбинира тоалет с аксесоари, вдъхновен от корицата на книгата.

Кадри от създаването на корицата.

Ревю на романа в „Аз чета”.

* * *

АВТОРЪТ

Дженифър Донъли е автор на пет романа. Отраснала е в Ню Йорк, в окръзите Люис и Уестчестър, и е посещавала университета Рочестър, където завършва английска литература и европейска история. Дженифър живее в Хъдсън Вали в Ню Йорк заедно със съпруга си, дъщеря си и три спасителни кучета.

Посетете сайта на авторката: jenniferdonnelly.com

Пресияна Ивайлова Димитрова 13/04/2015

Kнигата е много интересна.Вече съм я прочела и ся чудя кога излиза втората книга от Сагата ВОДА И ОГЪН

selin sezginova ahmedova 12/06/2016

книгата е страхотна много е интересна и те кара да четеш повече и повече

Добавяне на коментар: