2: Пламенна

24,90 лв.

Понякога е нужна само една искра.

Когато Ръс Калахан и Аурора Робъртс се сблъскват на купон, една игра на надпиване води до много страстна свалка. Но това е всичко, нали? Аурора не е от момичетата, които остават неканени (или очакват нещо от който и да било мъж), така че си тръгва незабелязано, преди Ръс да е успял да я попита за името ѝ.

Представете си изненадата им, когато се натъкват един на друг още в първия си ден като отговорници в летния лагер. Дотук с надеждата да се измъкват от драмата в живота си, поне за през ваканцията.

Но дните се нижат, а привличането помежду им става все по-силно. Ръс не иска да рискува и да наруши стриктното правило, което забранява връзки между служители в лагера, но за негово съжаление, Аурора никога не си е падала особено по спазването на правила. Дали двамата ще успеят да се научат да съжителстват мирно и спокойно, или страстната им нощ е подпалила огън, който не може да бъде угасен?

 Автор
Хана Грейс
 Тип
 Романтика и еротика
 Възраст
 18+
 Корица
 Мека
 Формат
 130 x 200 мм
 Страници
 464
 ISBN/Баркод
9789542732440
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов

Хана Грейс е англичанка. Определя се като автор на „пухкави, уютни истории“ и пише съвременни романси от дома си в Манчестър, Англия. Когато не описва по десет хиляди пъти в една глава нечии очи, не кръщава неволно различни герои с едно и също име или не използва английски поговорки, които никой не разбира в американските ѝ книги, може да я намерите да прекарва време със съпруга си и двете им кучета – Прасчо и Мечо.

Дебютният роман на Хана Грейс „Ледоразбивачка“ се превърна в сензация в социалните мрежи със силно присъствие в класациите за най-продавана художествена литература по света. У нас романът също е хитово заглавие с общ тираж, който стремително гони 8 хил. екземпляра. Време е да се завърнем в колежа „Мейпъл Хилс“ с втората романтична книга от серията – „Пламенна“. Романът е номиниран от Goodreads в категорията за най-добри романтични заглавия на изминалата година. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Egmont Bulgaria (@egmontbulgaria)

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: