3: Порочна омраза

19,90 лв.

Той я мрази... почти толкова, колкото я желае.

Джош Чен никога не е срещал жена, която да не успее да очарова, освен проклетата Джулс Амброуз.

Красивата червенокоска е трън в очите му от първата им среща и в същото време поглъща мислите му така, както никоя друга жена не го е правила.

Когато в една незабравима нощ враждебността им се превръща в страст, той ѝ предлага решение, което да я прогони от главата му веднъж завинаги. Споразумение с прости правила – просто секс.

Без ревност.

Без обвързване.

И без никакво влюбване.

Джулс Амброуз има една единствена цел пред себе си – да си вземе изпита за адвокат. Последното нещо, от което се нуждае, е да се забърка с лекар, който прави СТРАДАНИЕТО непоносимо... независимо колко неустоим е.

Но колкото повече го опознава, толкова повече осъзнава, че той е много повече от това, което е видяла първоначално и мразила толкова дълго време.

Братът на най-добрата ѝ приятелка.

Нейното възмездие.

И нейното единствено спасение.

Техните отношения са създадени в ада и когато демоните от миналото ги застигат, двамата се изправят пред истини, които могат или да ги спасят... или да унищожат всичко, за което са работили.

Книга трета от поредицата ПОРОЧНИ ИСТОРИИ

Дата на издаване: 14 януари 2023

 Автор
Ана Хуанг
 Тип
 Романтика и еротика
 Поредица
 Порочни истории
 Възраст
 18+
 Корица
 Мека
 Формат
 130 x 200 мм
 Страници
 512
 ISBN/Баркод
9789542729457
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов

За автора:

Ана Хуанг е автор предимно на страстни ню адълт и съвременни любовни романи. Книгите ѝ съдържат разнообразни герои и емоционални, понякога лъкатушещи пътища (поръсени с много закачки и интриги), водещи до щастлив край. Освен да чете и да пише, Ана обича да пътува и е вманиачена по горещия шоколад и многобройните си връзки с измислени гаджета.

3: „Порочна омраза“ е третата книга от четирилогията „Порочни истории“. Препоръчително е първо да бъдат прочетени „Порочна любов“ и „Порочни игри“, но не е задължително. Четирите романа в поредицата могат да се четат самостоятелно един от друг.

 

Ася Николова Николова 17/01/2023

Кога да очакваме книгата в електронен вариант! Благодаря!

Егмонт България 18/01/2023

Здравейте, по електронното издание на ПОРОЧНА ОМРАЗА тече усилена подготовка. Следете ни тук и в социалните мрежи, където при новости ще се завърнем с информация. Успешен ден, екипът на ЕГМОНТ

Добавяне на коментар: