1: Порочна любов

14,90 лв.

Алекс Волков е дявол с ангелско лице и прокълнато минало, от което не може да избяга. Трагедия белязва живота му още в ранна детска възраст и определя пътя към отмъщение на всяка цена. В сърцето му няма място за никого.

Но когато е принуден да се погрижи за малката сестра на най-добрия си приятел, дълбоко в него се пробужда нещо.

Пукнатина.

Пламък.

Огън, който е напът да опожари света му.

Ейва Чен е свободен дух в плен на кошмари от детство, което не помни. Но независимо от тежкото си минало, тя никога не е спирала да вижда красотата в света около нея. Включително и в сърцето на мъжа, който не бива да пожелава.

Най-добрият приятел на брат ѝ.

Нейният съсед.

Нейното спасение и нейният край.

Тяхната любов не биваше да се случва, защото е напът да разкрие тайни, които ще унищожат и двамата.

Книга първа от поредицата ПОРОЧНИ ИСТОРИИ

 Автор
Ана Хуанг
 Тип
 Романтика и еротика
 Поредица
 Порочни истории
 Възраст
 18+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 20
 Страници
 352
 ISBN/Баркод
9789542728337
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов

За автора:

Ана Хуанг е автор предимно на страстни ню адълт и съвременни любовни романи. Книгите ѝ съдържат разнообразни герои и емоционални, понякога лъкатушещи пътища (поръсени с много закачки и интриги), водещи до щастлив край. Освен да чете и да пише, Ана обича да пътува и е вманиачена по горещия шоколад и многобройните си връзки с измислени гаджета.

* * * 

@BUBA_BLOG

Книгата на Ана Хуанг ме изненада със сюжетни обрати и задържа читателския ми интерес до края. Не усетих привличане към главния герой, но успях да почувствам и разбера емоциите на влюбените, да се докосна до ужасяващите случки от миналото им и да разбера защо в крайна сметка постъпват така. Хуанг успява да им придаде плътност и реалистичност, заради която си струва да очаквам следващите книги от поредицата.“ 

прочетете цялото ревю

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Egmont Bulgaria (@egmontbulgaria)

Райна Николова митарева 22/06/2022

Книгата е хубава за тези читатели които обичат да четат преразказ няма пряка реч героите вьв книгата действието е вьв минало време

Добавяне на коментар: