Невероятна книга за влечугите

29,90 лв.

НЯКОИ СТИСКАТ СЪС СМЪРТОНОСНА ЛЕКОТА. ДРУГИ МОГАТ ПРАКТИЧЕСКИ ДА ИЗЧЕЗНАТ В ЗАОБИКАЛЯЩАТА ГИ СРЕДА. НЯКОЛКО СА СРЕД НАЙ-СМЪРТОНОСНИТЕ ЖИВОТНИ НА ПЛАНЕТАТА.

Пригответе се да впиете зъби в тайнствения свят на ВЛЕЧУГИТЕ с прочутия херпетолог д-р РУЧИРА СОМАУЕРА като ваш ВОДАЧ!

От гущери и змии, морски и сухоземни костенурки, до хатерии и крокодили, открийте какво прави влечугите такива, каквито са, и как различните видове живеят, ловуват, крият се и отглеждат малките си. Разберете кои адаптации към дивата природа правят влечугите толкова уникални и малко странни понякога! Научете кое влечуго е най-отровното на планетата и кои са изненадващо мили същества. Запознайте се с животно, родено с високоразвито трето око на челото, и друго – толкова малко, че може да се крепи на върха на пръста ви! С изключителни фотографии от Нешънъл Джиографик и смразяващи истории зад обектива от д-р Сомауера, тази книга ви доближава и сприятелява с най-страхотните студенокръвни създания, живели някога.

 Марка
 Нешънъл Джиографик
 Тип
 Образователни книги
 Възраст
 8+
 Корица
 Твърда
 Формат
 210 x 280 мм
 Страници
 192 цветни
Хартия
FSC от сертифицирана дървесина
 ISBN/Баркод
9789542731108

Като израз на грижа и отговорност за опазването на околната среда, тази книга е отпечатана на FSC хартия, произведена от сертифицирана дървесина от гори, стопанисвани по високоекологични и социални стандарти.

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: