Невероятна книга за големите котки

29,90 лв.

ТЕ СА СИЛНИ.
ТЕ СА ГРАЦИОЗНИ.
ТЕ СА ТАЙНСТВЕНИ.

Пригответе се да впиете зъби в потайните светове на седемте ЗРЕЛИЩНИ ГОЛЕМИ КОТКИ – и да се запознаете с някои от по-малките им братовчеди – с вашите водачи от National Geographic СТИВ УИНТЪР и ШАРЪН ГАЙНЪП.

От рядко вижданите снежни леопарди високо в Хималаите през тигри, дебнещи плячка в гъстата джунгла, до лъвове, излизащи на лов, тези книга ще ви даде поглед отвътре в завладяващите светове на дивите котки и какво е да си редом с тях. Разберете как живеят тези силни хищници, как ходят на лов и отглеждат своите малки, и как се адаптират към уникалната си околна среда. Коя котка има най-силната захапка? Каква е разликата между пумата и планинския лъв? Защо тигърът има ивици на козината? Какво е сравнението между ловните умения на големите котки с тези на другите върховни хищници? Отговорите на всички тези въпроси и още много ви очаква на тези страници.

С ексклузивните фотографи на National Geographic и настръхващите истории за преживяното зад обектива от Уинтър, тази книга ви приближава максимално с най-страхотните котки, които съществуват.

 Марка
 Нешънъл Джиографик
 Тип
 Образователни книги
 Възраст
 8+
 Корица
 Твърда
 Формат
 210 x 280 мм
 Страници
 192 цветни
Хартия
FSC от сертифицирана дървесина
 ISBN/Баркод
9789542730125

Като израз на грижа и отговорност за опазването на околната среда, тази книга е отпечатана на FSC хартия, произведена от сертифицирана дървесина от гори, стопанисвани по високоекологични и социални стандарти.

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: