Мей – Червената панда

8,99 лв.

13-годишната Мейлин Ли посреща порастването и всички емоции и промени, идващи с него, заедно с най-добрите си приятелки Мириам, Аби и Прия. Един ден обаче тя неочаквано се превръща в огромна червена панда! Дали семейната тайна, свързана с червените панди, ще се окаже благословия, или е проклятие, от което трябва да се избави?

 Марка
Мей - Червената панда
 Тип
 Илюстровани книги
 Поредица
 Чародейства
 Възраст
 4+
 Корица
 Мека
 Формат
166 x 225 мм
 Страници
 64 цветни
 ISBN/Баркод
9789542727439

Новата оригинална продукция на Дисни и Пиксар касира втория най-успешен премиерен уикенд за годината у нас, гледан от близо 22 хил. зрители и изпреварван единствено от Батман. Визуално впечатляващ, смел и трогателен, изпълнен с много енергия и изненади, Мей – Червената панда предлага незабравимо изживяване за цялото семейство и без съмнение ще продължава да завладява зрителите в кината и от малкия екран.

* * * 

Мей – Червената панда ни запознава с Мейлин Ли – непохватно, но самоуверено 13-годишно момиче, разкъсвано между хаоса на тийнейджърската възраст и трудно изпълнимата роля на изрядна дъщеря – властната ѝ майка Минг, която е меко казано загрижена, вечно ходи по петите ѝ. На всичкото отгоре Мей открива забележими промени в себе си, посрещайки порастването и всички емоции, идващи с него, заедно с най-добрите си приятелки Мириам, Аби и Прия. Един ден обаче в огледалото Мей не вижда не себе си, а една голяма и пухкава червена панда.

Дали семейната тайна, свързана с червените панди, ще се окаже благословия, или е проклятие, от което трябва да се избави? Ще успее ли Мей да намери баланса и да държи под контрол дивата си страна? И по-важното, ще се приеме ли такава, каквато е, и ще може ли да убеди майка си, че вече е голямо момиче, което може да се грижи за себе си?

 

Елена Нонова Йорданова 31/03/2022

Здравейте планирате ли нов тираж на шестте книжки за Камбанка?

Егмонт България 01/04/2022

Здравейте, потвърждаваме ретиража на КАМБАНКА в поредица ЧАРОДЕЙСТВА, която е по основния филм (Тinkerbell). Предстои да постъпи в наличност, предвид текуща печатна подготовка. Относно другите КАМБАНКИ, то обещаваме да предадем за интереса ви и също обмислим ретираж. Поздрави, екипът на ЕГМОНТ

Добавяне на коментар: