Любов край съседната врата

14,90 лв.
Не е налично

Дилиън Стич никога не е имала намерение да се връща в родния си град Пърл Лейк. Когато обаче брат ѝ се забърква в неприятности, тя няма избор и се съгласява да се включи в семейния бизнес.

Сякаш нищо не се е променило в Пърл Лейк. Освен може би едно. Съседната къща вече е собственост на Донован „Ван“ Файърстоун.

Познанството им започва зле – семейството на Дилиън е затънало в проблеми, а това на Ван не одобрява постъпките му, а и нито един от двамата не се чувства добре в малкия град.

Но независимо от всичко, привличането между тях е магично. Дали Ван и Дилиън ще успеят да намерят път към сърцето на другия, или Пърл Лейк ще е мястото на тяхната раздяла?

 

 Автор
Хелена Хънтинг
 Тип
 Съвременна романтика
 Поредица
Любов край съседната врата
 Възраст
 18+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 20
 Страници
 304 черно-бели
 ISBN/Баркод
9789542727941
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов

За автора:

Хелена Хънтинг, автор на бестселъри на New York Times и USA Today, живее в покрайнините на Торонто с изключително търпеливото си семейство и двете си умерено търпеливи котки. Пише съвременни романи, еротични романи и романтични комедии.  

* * * 

„Любов край съседната врата“ е четиво, заредено със сладка романтика, остроумен хумор и горещи сцени. Историята се развива в малък град, „пълен с клюкарки, които точат лиги за последната новина като шайка озверели кучета“. Пригответе се за ярки герои, хапливи реплики и силни емоции с роман, особено подходящ за предстоящия летен сезон.

Божилка Славова 01/08/2022

Здравейте, втората книга от поредицата планирате ли да я преведете ? И

Егмонт България 03/08/2022

Здравейте, към момента не можем да споделим информация, но ще предадем интереса ви на издателския ни отдел и при новости ще се завърнем. С пожелание за чудесен ден, екипът на ЕГМОНТ

Добавяне на коментар: