2: Битката за империята

9,90 лв.
Не е налично

Едно съобщение, изпратено от дълбините на историята: "Следвай ръката на сянката. Един пъклен план, който заплашва и минало, и настояще. Готови ли сте да тръгнете с Джейк Жоунс към най-опасната му мисия до този момент?

Втората книга от поредицата СТРАЖИ НА ИСТОРИЯТА ще ви потопи във вихър от тайни, опасности, смях, страховити исторически събития и ще ви срещне с неповторими герои.

Историята е в опасност. Само Джейк Жоунс може да помогне!"

 Автор
 Деймиън Дибън
 Тип
 Фентъзи романи
 Поредица
 Стражи на историята
 Възраст
 13+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 20
 Страници
 392 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542709084
Поредица СТРАЖИ НА ИСТОРИЯТА във Facebook

Едно съобщение, изпратено от дълбините на историята:
„Следвай ръката на сянката.
Един пъклен план, който заплашва и минало, и настояще.
Готови ли сте да тръгнете с Джейк Жоунс към най-опасната му мисия до този момент?

Втората книга от поредицата СТРАЖИ НА ИСТОРИЯТА ще ви потопи във вихър от тайни, опасности, смях, страховити исторически събития и ще ви срещне с неповторими герои.

Историята е в опасност. Само Джейк Жоунс може да помогне!

* * *

Авторът

Деймиан ДибънДеймиън Дибън е роден на 23 декември 1965 година в Лондон в семейство на ексцентрици (по собствените му думи), от коeто наследява чувството за хумор и интереса си към историята. Учи сценичен дизайн в гимназията по изкуства „Уимбълдън” и завършва академията по драматично изкуство „Уебър Дъглас”. Става популярен във Великобритания като сценарист на различни телевизионни и сценични проекти, сред които „Фантомът на Операта” и „Котаракът в чизми”, преди да се отдаде на писателската кариера. Задълбочен изследовател, който се вдъхновява от всичко през археологията до космологията, няма нещо, което да обича повече, от добрата приключенска история.

„Обожавам историята и исках да споделя своята страст към нея с читателите”, споделя Дибън. Той със сигурност се справя успешно с тази задача в „Стражите на историята: Бурята започва”. . Правата за книгата са продадени в 30 държави, а филмовата компания „Уъркинг тайтъл” (която стои зад хитови заглавия като „Нотинг Хил”, „Бриждит Джоунс”, „Били Елиът” и още много други) откупува тези за екранизация още при излизането на романа във Великобритания миналата година.

* * *

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: