2: Незабележима

17,90 лв.

Уила Дун винаги е била стеснителна. Нейното деликатно присъствие и ненатрапчива увереност са неща, които тя винаги е харесвала у себе си, но що се отнася до привличане на вниманието на Джаксън Пейдж, те са абсолютно безполезни.

Уилоу, Уило... Той така и не успява да запомни правилно името ѝ – в продължение на цели девет години. През цялото това време Уила наблюдава отстрани как барманът дави демоните си в алкохол и секс, докато една вечер той най-накрая я забелязва.

Въпросът е дали не е настъпил моментът Уила да сложи край на увлечението си? И дали Джаксън Пейдж ще ѝ позволи да го забрави?

Книга втора от поредицата ЛАРК КОУВ.

 Автор
 Девни Пери
 Тип
 Съвременна романтика
 Поредица
 Ларк Коув
 Възраст
 18+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 20
 Страници
480 черно-бели
 ISBN/Баркод
9789542722786
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов
Склад: В наличност

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:

Девни Пери е бестселър автор на USA Today. Родена и израснала в Монтана, САЩ тя обича да пише книги, чието действие се развива в родния ѝ щат. След близо десетилетие работа в технологичната индустрия, тя изоставя конферентните разговори и напрегнатите графици, за да се наслади на по-бавните темпове и споделеното време у дома със съпруга си и с двете си деца. Написването на една книга, да не говорим за повече, не е нещо, с което Девни е очаквала да се занимава. Но след като открива истинската си страст за писане на романтична литература, тя няма планове да спира.