2: Кралицата изменница

19,90 лв.

Вече считана за изменница, Лара е безсилна срещу превземането на Итикана от краля на Маридрина. Когато научава, че съпругът ѝ Арен е отвлечен в битка, тя осъзнава, че е разменната монета, която иска баща ѝ, срещу живота на Арен.

Но Лара е готова да се бори.

Решена да спаси съпруга си и кралството на Моста, тя използва тайното си и най-опасно оръжие – сестрите, чийто живот е пощадила. Докато войната за властта над кралствата е в разгара си, Лара се изправя срещу най-голямото предизвикателство – да спаси мъжа, когото е предала.

Когато всичко, което обича, е в опасност, Лара трябва да реши за какво се бори – за съпруга си, кралството или себе си.

Книга втора от поредицата КРАЛСТВОТО НА МОСТА

 Автор
 Даниел Л. Дженсън
 Тип
 Фентъзи романи
 Поредица
 Кралството на Моста
 Възраст
 16+
 Корица
 Мека
 Формат
 14 x 21
 Страници
 416 черно-бели
 ISBN/Баркод
9789542727538

За автора:

Даниел Л. Дженсън e автор на бестселъри, отличени в класациите на вестник „Ю Ес Ей Тудей“. Живее в канадския град Калгари заедно със семейството си . Официалният ѝ уебсайт е www.danielleljensen.com.

* * * 

Поредицата „Кралството на Моста“ (The Bridge Kingdom) е силно популярна в социалните мрежи и се очаква с особен интерес от младите читатели и у нас. Подходяща е за тийнейджъри и т. нар. млади възрастни читатели (new adults). Съблазнително фентъзи, идеално за феновете на „Кръв и пепел“ и „Двор от рози и бодли“. Eпична история за любов, предателство, отмъщение, наситена с политически интриги, шпионаж, вълнуващ екшън. 

* * * 

„Кралицата изменница“ е вторият роман от „Кралството на Моста“, в който историята за Лара и Арен достига своята кулминация. Последващите книги от поредицата ще проследят пътя на двама герои, които срещаме именно в „Кралицата изменница“ – на принц Керис Велиант (по-големият брат на Лара) и генерал Зара Анафора.

 

Ники Николова 01/08/2022

Здравейте, Смятате ли да издадете и 3-та част от поредицата?

Егмонт България 03/08/2022

Здравейте, Ники, към момента не можем да споделим информация, но ще предадем интереса ви на издателския ни отдел. При новости ще се завърнем с информация тук и в социалните мрежи. Чудесен ден! екипът на ЕГМОНТ

Валентина Бакалова 11/02/2023

Здравейте, Имате ли планове да издадете и останалите 2 книги от поредицата (3-та и 4-та)?

Егмонт България 13/02/2023

Здравейте, все още не можем да споделим информация за следваща книга, но предаваме интереса ви на издателския ни отдел. С пожелание за успешен ден, екипът на ЕГМОНТ

София Ламбова 18/05/2023

Здравейте, мислите ли да преведете и останалите книги от поредицата (,,The Inadequate Heir" и ,,The Calm Before the Storm")? Благодаря предварително и приятен ден!

Егмонт България 25/05/2023

Здравейте, София, благодарим ви за интереса към книгите. Към момента не сме планирали тяхното издаване, но предаваме интереса ви на издателския ни отдел. Следете ни тук и в социалните мрежи, където ще се завърнем с новини. С пожелание за успешен ден, екипът на ЕГМОНТ

Адри Колева 03/07/2023

Здравейте, Поредицата е завършена и всички читатели се надяваме да прочетем Книга 3 и 4. Дали има развитие относно издаването им?

Ирена Мицина 28/11/2023

Здравейте Егмонт, ще издавате ли следващите книги от поредицата?

Стела 23/03/2024

Здравейте, Егмонт. Планирали ли сте издаването на A Fate Inked in Blood от Даниел Дженсън? Туко що я завърших и съм сигурна, че тя е следващото голямо нещо. Шумът около нея нараства и с пълно право. Историята те хваща от първата страница и с всяка следваща разпалва интереса и преди да се усетиш вече си я погълнал цялата и хем се радваш, защото е страхотна, хем ти е гадно, защото кой знае колко трябва да чакаш за следващата. Надявам се да я издадете, заслужава си :-)

Добавяне на коментар: