1: Кралят на Моста (+ подарък)

19,90 лв.
Не е налично

Лара е обучена принцеса войн, израснала в изолация. Вярва, че владетелят на Кралството на Моста – Арен, е неин заклет враг. И тя ще е тази, която ще го унищожи.

Процъфтяващото Кралство на Моста е единственият път към останалата част от света и е заплаха за дома на Лара Маридрина. В името на мира принцесата трябва да се омъжи за Арен. Но плановете ѝ са други.

Лара е подготвена да убие краля и да подчини на волята си владенията му, но не е подготвена за собственото си сърце. Защото светът не е това, което е очаквала. Арен – също.

Сега, когато знае повече за битката за Моста, водена между кралствата, тя поставя под съмнение всичко, на което е била научена. Лара трябва да избере дали ще е героят, или злодеят в тази история. От решението ѝ зависи кое кралство ще бъде спасено… и кое – унищожено.

Книга първа от поредицата КРАЛСТВОТО НА МОСТА

∙ Специално предложение. Поръчаните от уебсайта на ЕГМОНТ екземпляри от КРАЛЯТ НА МОСТА ще бъдат придружени от ПОДАРЪК –  ДВА ПРИНТА С АВТОРСКИ ПОРТРЕТИ НА ГЛАВНИТЕ ГЕРОИ (10 см. х 15 см.). Портретите са нарисувани от Александър Григоров, @thefinalchapterat3.am, който е и автор на българската корица на романа. Предложението е в сила до изчерпване на промоционалните количества от подаръка и единствено за уебсайта www.egmontbulgaria.com.

 Автор
 Даниел Л. Дженсън
 Тип
 Фентъзи романи
 Поредица
 Кралството на Моста
 Възраст
 17+
 Корица
 Мека
 Формат
 14 x 21
 Страници
 464 черно-бели
 ISBN/Баркод
9789542726883

За автора:

Даниел Л. Дженсън e автор на бестселъри, отличени в класациите на вестник „Ю Ес Ей Тудей“. Живее в канадския град Калгари заедно със семейството си . Официалният ѝ уебсайт е www.danielleljensen.com.

* * *

„Кралят на Моста“ (The Bridge Kingdom) е силно популярен в социалните мрежи и се очаква с особен интерес от младите читатели и у нас.

Книгата слага началото на поредицата „Кралството на Моста“, подходяща за тийнейджъри и т. нар. млади възрастни читатели (new adults). Съблазнително фентъзи, идеално за феновете на „Кръв и пепел“ и „Двор от рози и бодли“. Eпична история за любов, предателство, отмъщение, наситена с политически интриги, шпионаж, вълнуващ екшън.

* * *

Ана Иванова Георгиева 14/01/2022

Имате правописна грешка в анотацията, която е и на корицата, пише се ВОИН.

Егмонт България 18/01/2022

Здравейте, благодарим ви за желанието за акуратност, но изписването на думата „войн“ в текста е вярно. Двете форми на думата – воин и войн са дублетни, т.е. еднакво правилни. С пожелание за хубав ден, Екипът на издателство ЕГМОНТ

Димо Димов Димчев 24/01/2022

Здравейте, планирате ли да издадете другите книги от поредицата?

Егмонт България 25/01/2022

Здравейте, благодарим ви за интереса към „Кралят на Моста“. Планираме да издадем втората книга през март. С пожелание за успешен ден, екипът на издателство ЕГМОНТ

Саня Стоилова 26/01/2022

Много харесах книгата.Браво на издателството.Чакам втората част с нетърпение.

Цвети Ценова 05/03/2022

Много хубава книга. Чакам с нетърпение втора част.

Добавяне на коментар: