1: Червената пирамида (издание от 2011)

14,90 лв.
Не е налично

Налично е ново издание с обновена корица и идентично съдържание:

Как би се чувствал, ако майка ти е починала при странни обстоятелства, баща ти изчезва по време на мистериозен инцидент в сърцето на Британския музей, английската полиция третира теб и родителите ти като терористи, а ти си само на четиринайсет?

Какво би направил, ако в живота ти изведнъж се появи един чичо, който сякаш има свръхестествени способности, и ти разкрие неподозирани тайни за произхода на семейството ти? Това са само част от проблемите, които връхлитат Сейди и Картър по време на зимните празници. Докато целият свят се старае да навакса с подаръците, двете хлапета имат много по-важна задача - да оцелеят.

 Автор
 Рик Риърдън
 Тип
 Фентъзи романи
 Поредица
 Хрониките на Кейн
 Възраст
 13+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 19
 Страници
 560 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542705864

Как би се чувствал, ако майка ти е починала при странни обстоятелства, баща ти изчезва по време на мистериозен инцидент в сърцето на Британския музей, английската полиция третира теб и родителите ти като терористи, а ти си само на четиринайсет?

Какво би направил, ако в живота ти изведнъж се появи един чичо, който сякаш има свръхестествени способности, и ти разкрие неподозирани тайни за произхода на семейството ти? Това са само част от проблемите, които връхлитат Сейди и Картър по време на зимните празници. Докато целият свят се старае да навакса с подаръците, двете хлапета имат много по-важна задача – да оцелеят.

***

– Вечерта, когато майка ви загина тук, при Иглата... – подхвана татко. 

Най-неочаквано крайбрежната улица се озари от светлина. Обърнах се и, почти заслепен, зърнах само за миг два силуета: висок блед мъж с раздвоена брада, облечен в светла на цвят мантия, и момиче с медна кожа в тъмносиня дреха и със забрадка на главата – облекло, каквото съм виждал стотици пъти в Египет. Двамата просто стояха един до друг на пет-шест метра и ни наблюдаваха. После светлината угасна. Силуетите се замъглиха и се стопиха. Когато очите ми свикнаха отново с мрака, тях вече ги нямаше.

Noni Jasenova Janeva 09/04/2011

Много яка книга всички които са чели Пърси Джаксън и боговете на Олимп нека прочетат и тази книга!!! Ще ви хареса аз се влюбих нея и с нетърпение чакам да излязът и следващите части!!!

Noni Jasenova Janeva 27/06/2011

Обожавам писателя Рик Риърдън той успява да предаде всяка своя книга така че детсата на моята възраст да разберат всяка една подробност. Харесвам начина по който описва своите герои така мога да си ги представя от главата до петите!! А книгата Хрониките на кейн е супер! Сейди и Картър преживяват страхотни приключения!

Krista Konta 04/10/2013

"Пърси Джаксън и боговете на Олимп" ли е по-интересна, или "Хрониките на Кейн"?

hrisiprods 07/09/2015

Рик Риърдън е просто невероятен писател нямам търпение да излезе новата му книга Магнус Чейс и поговете на Асгард

Даниел Владимиров Луков 03/04/2016

Книгите както и Рик са удивителни!!Червената пирамида ме отнесе,прочетохя за седмица!Препоръчвамвия повече от''Пърси Джаксан и боговете на олимп" нече не харесвам поредицата но тази книга е удивителна!!Пише по начин по които си представяш идиално героите както се спомена в предишен коментар.За моята възраст тазикнига е доста добра,подкрепям Рик да продължи поредицата!!

Добавяне на коментар: