Любовта на музата

17,90 лв.

Музите са причината на този свят да има изкуство, мила моя. А принцесите са просто награда.

На какво си готова, за да се пребориш за любовта си?

Теофилия Хедърли мечтае за едно-единствено нещо – да бъде звезда на оперната сцена. Също като майка си. След като майка ѝ се разболява, тя и сестра ѝ Елена са поверени на грижите на техния чичо – лорд Дърам. Макар съпругата му да гледа на Теа като на прислужница, младата жена е подкрепяна от брата на баща си и започва да пее в операта. Всичко върви почти по ноти до момента, в който сестра ѝ Елена не изчезва безследно от пансиона, в който е изпратена. Единствената възможност да я открие, е да се съюзи с известния херцог Роузбъри.

Хенри Ричмънд – херцог Роузбъри, не вярва в любовта. Всъщност не вярва в нищо и в никого. Предаден от жената, с която е мислил, че ще прекара живота си, около него витаят какви ли не слухове за това какво точно се е случило с херцогинята. Неочаквано, непозната млада жена предизвиква интереса му и го привлича все по-силно при всяка тяхна среща. Теа е интелигентна, не се влияе от мнението на околните и не попада в стереотипите на висшето общество.

Любовта не седи на дневен ред пред нито един от двамата, но какво са готови да направят, за да я последват?

 

 Автор
Ангелина Ангелова
 Тип
 Историческа романтика
 Възраст
 18+
 Корица
 Мека
 Формат
 145 x 210 мм
 Страници
 312 черно-бели
 ISBN/Баркод
9789542730798
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов

За автора:

Ангелина Ангелова е автор на книгата СЪРЦЕТО ПОМНИ, която си спечели ласкав прием от българските читатели. Във времена, когато репутацията и богатството означават всичко, историята на главните герои ни показва цената на направения избор, но и притегателната сила на обичта. „Любовта на музата“ е вторият роман на авторката. Тя пише разкази в гимназията и университета, след което следва дълга пауза и по време на майчинството любовта към писането се възвръща. Ангелина живее в София със съпруга и двете си прекрасни момчета.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Мариела Тонева / 26 / ♐️ / ???????? (@books_this_is_me)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ????ila ???? (@ilasbooks)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Buba (@buba_blog)

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: