3: Дяволската лейди

14,90 лв.
Не е налично

Лейди София Барнс не приема НЕ за отговор. Особено когато броди из долнопробните квартали на Лондон… облечена като мъж.

Мисията на Софи е да се бори за правата на бедните, злочестите и… служителите в публичния дом на Мадам Хартли. Тя не се притеснява от престъпниците, които ще срещне по пътя си, защото е овладяла изкуството на измамата – включително и това да носи панталон. Сега Софи държи съдбата си в собствени ръце, заедно със зареден пистолет. Нуждае се само от някого, който да я научи да го използва, и тя вече се досеща кой ще бъде това – граф Куинт, мъжът, разбил сърцето й преди години.

Последното нещо, от което Деймиън Бийчъм, граф Куинт, се нуждае в този момент, е някой да наруши усамотението му. Особено красивата и дразнеща жена, която сега се появява на вратата му с абсурдна молба. Планът на Софи е също толкова безумен, колкото и битката на Деймиън с вътрешните му демони, но все пак скоро Куинт ще се убеди, че би направил всичко, за да я защити.

 

 Автор
 Джоана Шуп
 Тип
 Историческа романтика
Поредица
Порочни лъжи
 Възраст
 18+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 19
 Страници
 360 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542720867
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов
Рени Николова илкова 10/06/2022

Коментар за книгата книгата е много хубава цялата поредица от порочни льжи на Джоана шуп е хубава даде надяваме че издателство Егмонт България щте издаде още те книги на Джоана шуп

Добавяне на коментар: