2: Предателско сърце

16,90 лв.
Не е налично

Оттук идва езикът на познанието, детето ми, език, древен като вселената. Умението да виждаш без очи, да чуваш без уши. Вярвай в силата си. И един ден ще научиш дъщеря си на същото.

Принцеса Лия от Мориган и принц Рейф от Далбрек са заложници на варварското кралство Венда и шансовете им да избягат не са особено големи. В отчаян опит да спаси живота на принцесата Кейдън – изпратеният по петите ѝ убиец – споделя с комисаря на Венда, че Лия притежава дарбата на предците си. А интересът на комисаря към нея е по-голям, отколкото някой би могъл да предположи.

Междувременно всичките представи на принцесата се преобръщат с главата надолу... Рейф я заблуди с лъжите си, но пожертва свободата си, за да я защити. Наемният убиец Кейдън сега се застъпва за живота ѝ. А венданците, които Лия винаги е смятала за диваци, може би ще се променят нейните дълбоко вкоренени предразсъдъци.

Докато се бори със своята дарба и със самата себе си, Лия трябва да направи важни избори, които ще засегнат нейното кралство... и собствената ѝ съдба.

 Автор
 Мери Пиърсън
 Поредица
 Хроники на Избавените
 Тип
 Роман
 Възраст
 13+
 Корица
 Мека
 Формат
 14 x 21
 Страници
 432
 ISBN/Баркод
9789542724391
Димитринк Христова 10/09/2020

Здравейте, прочетох първата част на книт.гата Книгата ще излезе ли в електронен вариант?

Теодора Недева 14/09/2020

Здравейте, кога се очаква да излезе следващата книга от поредицата?

Десислава Тенева 07/10/2020

Здравейте. Аз също искам да попитам за третата част?

Егмонт България 13/10/2020

Здравейте, финалът на фентъзи трилогията ⚜ ХРОНИКИ НА ИЗБАВЕНИТЕ ⚜ очаквайте през ноември! Поздрави от екипа на издателство ЕГМОНТ.

Милена Димитрова 21/01/2022

Здравейте, искам да ви попитам дали планирате допечатка на книгата?

Егмонт България 25/01/2022

Здравейте, благодарим ви за интереса към книгата. На този етап не можем да споделим информация, но при новости ще се завърнем тук и в социалните мрежи. С най-добри пожелания, екипът на издателство ЕГМОНТ

Добавяне на коментар: