Хана Монтана 15

4,90 лв.
Не е налично

Животът се променя! А заедно с него - и списание "Хана Монтана"! Какво мислите за новия дизайн, свежите рубрики, забавните игри и съвети? Този брой е точно за промяната - външна и вътрешна. Всички казват, че времето променя нещата, но всъщност ние сами трябва да ги променяме. А като че ли Стивън Кинг го е казал още по-добре: Когато почувстваме вятъра на промените, трябва да строим не заслон, а вятърна мелница! И така, станете и започнете да строите собствената си вятърна мелница заедно с Хана Монтана. Почувствахте ли вече прилив на енергия?

Септември 2010
Списание ХАНА МОНТАНА
Месечна периодичност
Обем на броя:
32 страници
+ подарък
Формат: 21 х 28 см

Хей, хора!

Животът се променя! А заедно с него – и списание „Хана Монтана“! Какво мислите за новия дизайн, свежите рубрики, забавните игри и съвети? Този брой е точно за промяната – външна и вътрешна. Всички казват, че времето променя нещата, но всъщност ние сами трябва да ги променяме. А като че ли Стивън Кинг го е казал още по-добре: Когато почувстваме вятъра на промените, трябва да строим не заслон, а вятърна мелница! И така, станете и започнете да строите собствената си вятърна мелница заедно с Хана Монтана. Почувствахте ли вече прилив на енергия?

Подарък: Комплект за мобилен телефон ХАНА МОНТАНА

Подарък ХАНА МОНТАНА

Бъди актриса с Хана!
Майли Стюарт и Хана Монтана имат много общи черти, но в някои отношения са и доста различни!

Списание ХАНА МОНТАНАСписание ХАНА МОНТАНА

Покажи таланта си!
Направи първата крачка към кариерата си на актриса, като изпълниш следните съвети за изразяване на емоции. Сега – стъпка по стъпка.

Звездният стил на Хана
Надзърни в гардероба на Хана. Съдържанието му е ново, но все така стилно. Все едно си се съмнявала някога...

Да разбулим модните тенденции!
Може да си направиш зашеметяващи тоалети, ако обърнеш внимание на модните тенденции и си поиграеш с тях.

Стая за съквартирантки
Лили се премества да живее при семейството на Майли и двете момичета обединяват стиловите си предпочитания в името на една супер готина обща стая.

Списание ХАНА МОНТАНАСписание ХАНА МОНТАНА

Какво говори стаята ти за теб?
Стаята ти служи не само за спане. Това е твоето лично пространство и отразява самата теб. Направи този тест и открий какво казва стаята ти!

Спирали, къдрици, висулки
Всеки обича да изпробва нова прическа от време на време. Добавянето на няколко къдрици към правата коса е един от най-бързите и лесни начини да се разнообразиш.

Списание ХАНА МОНТАНАСписание ХАНА МОНТАНА

Мисия „Приятел“
Съвети и информация за процъфтяващо приятелство!

Гледайки как Лили пораства...
Феновете виждат как Лили Тръскот расте и се променя през последните няколко години. Ето някои интересни моменти в развитието й.

Плакати

Списание ХАНА МОНТАНАСписание ХАНА МОНТАНА

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer