2: Господар на гордостта

19,90 лв.

Тя е неговата противоположност във всяко отношение... И най-голямото изкушение, което някога е срещал.

Сдържан, въплъщение на аристократичната изисканост, Кай Юнг няма нито времето, нито желанието да живее в хаос – а Изабела, с лилавата си коса и неуместните шеги, е негово олицетворение.

С предстоящо решаващо гласуване за позицията на главен изпълнителен директор и медийна империя, заложена на карта, милиардерът наследник не може да си позволи разсейването, което младата жена носи.

Изабела е всичко, което той не би трябвало да иска, но с всеки поглед и всяко докосване Кай е изкушен да хвърли по дяволите всичките си правила и да я направи своя.

***

Дръзка, импулсивна и изпълнена с живот, Изабела Валенсия никога не е посещавала парти, което да не хареса, и не е срещала мъж, когото не би могла да очарова... с изключение на Кай Юнг.

Което не би трябвало да има никакво значение. Той изобщо не е нейният тип – мъжът превежда класически произведения на латински за забавление, а членството му в изключителния клуб, където тя е барман, означава, че е строго забранен.

Но Изабела не може да отрече, че под хладната му външност се крие мъж, който може да я накара да се разтопи само с едно докосване.

Книга втора от поредицата ГОСПОДАРИ НА ГРЕХА

 Автор
Ана Хуанг
 Тип
 Романтика и еротика
 Поредица
 Господари на греха
 Възраст
 18+
 Корица
 Мека
 Формат
 130 x 200 мм
 Страници
 416
 ISBN/Баркод
9789542730521
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов

За автора:

Ана Хуанг е автор предимно на страстни ню адълт и съвременни любовни романи. Книгите ѝ съдържат разнообразни герои и емоционални, понякога лъкатушещи пътища (поръсени с много закачки и интриги), водещи до щастлив край. Освен да чете и да пише, Ана обича да пътува и е вманиачена по горещия шоколад и многобройните си връзки с измислени гаджета.

 

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: