1: Влизам в мрака

17,90 лв.
Не е налично

Никой не очаква от една принцеса да бъде жестока. Но Лада Дракула предпочита да бъде такава. Откакто тя и нейният по-малък брат, Раду, са изведени от родната си земя и оставени в ръцете на османските власти, Лада се е научила, че за да оцелее, трябва да бъде безмилостна. Двамата са обречени да бъдат пешки в ужасна игра, при която ги грози смърт на всяка крачка.

Лада презира османците и планира момента, в който ще се завърне във Влашко и ще заяви своето рождено право. Раду мечтае единствено за място, на което ще се почувства в безопасност. Когато среща Мехмед, дръзкия и самотен син на султана, Раду усеща, че е открил истински приятел – а Лада се чуди дали най-накрая не е срещнала някого, истински достоен за обичта й.

Но Мехмед е наследник на същата империя, против която Лада се е заклела да се бори – и която Раду започва да чувства като дом. Лада, Раду и Мехмед образуват опасен триъгълник, който довежда връзките на любов и лоялност до точка на пречупване.

***

„На трона се възкачвам“ е книга втора от поредицата „Влизам в мрака“ на Кирстен Уайт. Повече за нея ТУК.

 Автор
 Кирстен Уайт
 Поредица
 Влизам в мрака
 Тип
 Роман
 Възраст
 13+
 Корица
 Мека
 Формат
 14 x 21
 Страници
 464 черно-бели
 ISBN/Баркод
9789542721345

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:

Кирстен Уайт е автор на книги, включени в класацията за бестселъри на „Ню Йорк Таймс“, сред които „Влизам в мрака,“ „Възкачвам се“, трилогията „Паранормално“, трилърите „Игри със съзнанието“ и „Съвършени лъжи“, „Звезден хаос“ и „Илюзии за съдба“. Уайт е и съавтор на „В сенките“ с Джин ди Бароло. Книгите й са печелили няколко награди, включително Наградата на най-добра книга на щата Юта, наградата „Евъргрийн“ за младежка литература и наградата „Уитни“. Някои от книгите й са нареждани сред десетте най-добри романа в раздела за младежка литература на Американската библиотечна асоциация, появявали са се в препоръчителния списък с младежка литература на Флорида и в селекцията Самотна звезда на Тексас, наред с други отличия. Уайт живее със семейството си близо до океана в Сан Диего и макар океанът да е съвършен, той я кара да мечтае за далечни места и още по-далечни времена. Можете да я намерите в сайта kierstenwhite.com.

Последвайте я в Туитър на @kierstenwhite